Mourinho: Fenerbahçe taraftarı için her şeyimi vereceğim çünkü bu kulübün ruhu onlar

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho bir basın toplantısı düzenledi. Mourinho Fenerbahçe’ye gelmek için hiç kimseden izin almadığını vurguladı.

Mourinho: Fenerbahçe taraftarı için her şeyimi vereceğim çünkü bu kulübün ruhu onlar
Yayınlama: 03.06.2024
1
A+
A-

Mourinho'nun konuşmasından satır başları şu şekilde:

“Benimle ilk iletişime geçen kişi Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco’ydu. Tabii bunun sonucunda Ali Koç benimle ilk iletişime geçen kişi oldu. İlk kontağı bu şekilde kurdum. Benim buraya gelmekteki ilgimi tetikleyen bu oldu. Ben hangi kulübe gidersem gideyim çok fazla dedikodu oluyor Fenerbahçe’de de bu durum farklı değil. Ama ben gerçekten transfer anlamında hiçbir isimle konuşmadım. Çünkü ben isimlerden ziyade projeyi, istikrarı görmek istiyorum. Biz sadece isimler değil profiller üzerinden konuştuk. Takımı geliştirmek için nasıl profillere yönelmemiz gerektiğini konuştuk kendi aramızda. Şu an sakin bir şekilde işlerimizi yapmalıyız.

Herhangi bir kulüple hiçbir bağlantım yoktu dolayısıyla hiç kimseye de imza atmadan önce sorup izin almama gerek yoktu. Benim ailem var her zaman onlara danışırım ama kimseden ne yapmam gerektiğine dair izin almam.

Tabii ki saklamayacağım Aziz Yıldırımla bir görüşmem oldu ama Fenerbahçe’ye gelmek için bir izin almadım.

Ben iki yıl boyunca Fenerbahçe’nin Teknik Direktörüyüm. Dolayısıyla ben Fenerbahçe için çalışıyor olacağım. Ama şu anda başkanımız Ali Koç buradayken sözleşme imzaladım çünkü benim için istikrar çok önemliydi ve geçirmiş olduğum iki günde söyleyebilirim ki her şey üst düzey görünüyor.

Ben Fenerbahçe’nin teknik direktörüyüm ve Fenerbahçe taraftarı için her şeyimi vereceğim çünkü bu kulübün ruhu onlar. Ben başkanımız Ali Koç ve Mario Branco’nun sunmuş olduğu proje için imza attım.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.