Moto Guzzi’den benzersiz geri alım programı

Dünyadaki en seçkin motosiklet markalarından İtalyan Moto Guzzi, başlattığı yenilikçi “Değer Koruma Güvencesi” programı ile yeni hayranlarının kendileri için en doğru motosikleti seçebilmelerine imkan tanıyor.

Moto Guzzi’den benzersiz geri alım programı
Yayınlama: 27.09.2024
1
A+
A-

Dünyadaki en seçkin motosiklet markalarından İtalyan Moto Guzzi, başlattığı yenilikçi “Değer Koruma Güvencesi” programı ile yeni hayranlarının kendileri için en doğru motosikleti seçebilmelerine imkan tanıyor. 600cc ve üzeri motor hacmine sahip seçili modellerde geçerli olan program dahilinde; Moto Guzzi’sini teslim alan ve uygulamadan yararlanmak isteyen yeni kullanıcıların alım sonrasında azami 1 haftalık zaman içinde merkeze e-posta ile başvurmaları yeterli olacak. Motosikletini alan kullanıcılar dilediğince Moto Guzzi modellerinden birini deneyimleyecekler. Moto Guzzi, kullananın bir daha selesinden inmek istemediği benzersiz motosiklet modellerini, bir sebeple 2025 sonuna kadar geri vermek ya da takas etmek isteyenler için ise program şartları dahilinde, iade almayı taahhüt ediyor. Yeni uygulama ile 2025 sonuna kadar Moto Guzzi tercih eden kullanıcılara, uzun süre deneyimledikten sonra satın alındığı günkü nakit alım bedeli üzerinden iade hakkı sağlanıyor.

Motosiklet severlerin satın alma kararı esnasında yaşadıkları sıkıntıları göz önüne alan Doğan Trend Otomotiv, distribütörü olduğu İtalyan motosiklet devi Moto Guzzi’nin dünyasına ilk kez adım atacak müşterileri için karar verme sürecini hızlandıracak yenilikçi bir programa imza attı.

Dünyanın önde gelen premium motosiklet üreticilerinden Moto Guzzi, “Değer Koruma Güvencesi” programı ile motosiklet kullanıcılarına satın aldıkları modeli uzun süre deneyimleme ve satın alındığı günkü nakit alım bedeli üzerinden iade hakkı sunuyor. Program, 600cc ve üzeri motor hacmine sahip seçili modellerde geçerli olacak. Uygulama dahilinde Moto Guzzi’sini teslim alan yeni kullanıcıların bu programdan yararlanmak istemeleri halinde alım sonrasında azami 1 haftalık zaman içinde merkeze e-posta ile başvurmaları yeterli olacak. Moto Guzzi, kullananın bir daha selesinden inmek istemediği benzersiz motosiklet modellerini, bir sebeple 2025 sonuna kadar geri vermek ya da takas etmek isteyenler için ise program şartları dahilinde, iade almayı taahhüt ediyor.

Başvuru ardından yapılacak kontrollerde bireysel kullanıcı ruhsat sahiplerine kişiye özel dijital geri alım taahhüdü sertifikası iletilmesi planlanıyor. Böylece herhangi bir yanlış anlama ihtimali de kalmayarak, programın içeriği piyasa şartları paralelinde ilerleyen süreçte değişiklik gösterse de müşterilerin alım günü itibarı ile kendilerine sunulan bu haktan kolaylıkla istifade edebilmelerinin güvence altına alınması hedefleniyor. Bu sertifika ile Moto Guzzi yetkili satıcılarına giden kullanıcılar, motosikletinin değeri düşmeden geri satabiliyor. Moto Guzzi, bu program ile motosikletlerine ve kullanıcılarına yaşatacağı keyifli sürüş deneyimine ne kadar güvendiğini de ortaya koyuyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.