Michigan’da su parkında çocukların da bulunduğu on kişi silahla vuruldu

Stockholm, 16 Haziran (Hibya) – ABD’nin Michigan Eyaleti’nde, halka açık su parkında aralarında çocukların da bulunduğu dokuz kadar kişi vuruldu.

Michigan’da su parkında çocukların da bulunduğu on kişi silahla vuruldu
Yayınlama: 16.06.2024
4
A+
A-

Polis, Detroit yakınlarında şehir tarafından işletilen bir su parkında rastgele bir saldırı gibi görünen olayda aralarında çocukların da bulunduğu dokuz kadar kişinin vurularak yaralandığını açıkladı. Başından vurulan sekiz yaşındaki bir çocuğun hayati tehlikesi bulunuyor.

Şüpheli saldırgan, özel tim tarafından kuşatılan yakındaki bir evde bulundu. Basında çıkan haberlere göre, bu kişi daha sonra kendi canına kıydıktan sonra ölü bulundu.

BNO News'in haberine göre, Oakland County Şerifi Michael Bouchard düzenlediği basın toplantısında olay yerinde bir tabanca ve üç boş şarjör bulunduğunu söyledi.

Polis şefi ''Çok rastgele görünüyor. Kurbanlarla bir bağlantısı yok,” dedi.

Rochester Hills, 2021 yılında 15 yaşındaki bir gencin dört lise öğrencisini vurarak öldürdüğü Oxford'un yaklaşık iki mil güneyinde yer alıyor. Michael Bouchard, su oyun parkında meydana gelen silahlı saldırıyı “yüreklere inen bir yumruk” olarak nitelendirdi.

Silah Şiddeti Arşivi'ne göre, Cumartesi günü itibariyle ABD'de bu yıl 215'ten fazla kitlesel silahlı saldırı meydana geldi.

 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.