MİA ile IIS Holding arasında iş birliği anlaşması

MİA Teknoloji A.Ş, merkezi Katar’da bulunan Integrated Intelligence Services and Trading W.L.L (IIS Holding) ile iş birliği anlaşması imzaladı.

MİA ile IIS Holding arasında iş birliği anlaşması
Yayınlama: 29.07.2024
0
A+
A-

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, şunlar aktarıldı:

''Şirketimiz ile merkezi Katar'da bulunan uluslararası bir holding şirket olan IIS Holding arasında 29.07.2024 tarihinde, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar başta olmak üzere Körfez ülkelerinde kamu ve özel sektör projelerinde iş birliği yapmak, Mia Teknoloji Anonim Şirketi'nin ürettiği teknolojileri bu ülkelerde pazarlamak, tanıtmak ve iş geliştirme faaliyetlerinde bulunmak üzere bir iş birliği ve gizlilik sözleşmesi imzalanmıştır.

IIS Holding, küresel çapta özellikle finans, bankacılık, sağlık bilişim ve teknoloji alanlarında projeler ve yatırımlar yürütmektedir. Holding'in faaliyet konuları arasında ayrıca savunma, mobilite, entegre tesis, enerji, yatırım, ticaret ve e-dönüşüm de bulunmaktadır. Anlaşmayla sayılan sektörlerde ilk aşamada Körfez ülkelerinde yaklaşık 7 milyar dolarlık bir iş hacmine hitap edilecektir. Şirketimizin ihracat ve iş geliştirme stratejileri doğrultusunda elde edilen bu başarıyla önümüzdeki dönemde, büyüyen ve gelişen Körfez pazarında daha etkin olunması ve nitelikli iş geliştirme faaliyetlerinin büyüyerek sürdürülmesi planlanmaktadır.''


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.