MG, yeni bir program başlattı

MG, başlattığı program ile MG severlere teslime hazır araçları hemen satın alma veya üyelikle başlayıp dilediklerinde satın alma imkanı sunuyor.

MG, yeni bir program başlattı
Yayınlama: 17.07.2024
0
A+
A-

MG, ürün ve hizmet anlayışıyla kullanıcıların tercihi olmaya devam ediyor. Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv’in temsil ettiği marka, kuruluşunun 100’üncü yılında otomobil sahibi olmak isteyenlere özel avantaj ve hizmetler sunuyor. Markanın 100’üncü yıla özel hazırladığı MG Ready (Teslime hazır MG’ler) programı ile sektörde yeni bir hizmeti devreye aldı.

Türkiye’de son yıllarda yenilikçi uygulamalarla adından sıkça söz ettiren ve 2023’ün en hızlı yükseliş gösteren markası olan MG, yeni hizmetiyle kullanıcıların araçlarını ihtiyaca göre farklı kategoriden kolayca seçim yaparak hemen satın alabilmesine olanak sağlıyor. MG Ready programıyla satın alınan araçların noter devri hızla yapılırken aynı gün içinde kullanıcılar araçlarını teslim alabiliyor.

MG Ready programı kapsamında MG4 modelinin giriş seviyesini, az kullanılmış olarak 24.9 TL + KDV aylık üyelikle hemen teslim şeklinde sunuyor. Elektrikli araçla tanışmak isteyen herkesin bu şansı değerlendirmesi bekleyen marka ayrıca, temmuz ayında ilk lansmana özel olarak programa Vespa sürprizi de ekledi. Bu kapsamda sıfır km plakalı MG araçlarda Vespa ile ikili paket olarak sahip olmak mümkün olacak.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.