MG, Haziran ayında yılın fırsatlarını devreye aldı

MG, haziran ayında yılın en avantajlı satış koşullarını devreye aldı.

MG, Haziran ayında yılın fırsatlarını devreye aldı
Yayınlama: 05.06.2024
1
A+
A-

MG, haziran ayında benzinli ZS ve HS ile yüzde 100 elektrikli MG4 ve ZS EV modellerinde birbirinden avantajlı kredi ve takas desteği seçenekleri ile dikkat çekiyor.

Bu kapsamda özgün tasarımı, yüksek donanımları ve geniş yaşam alanıyla yüksek konfor sunan MG ZS modelinde; 150 bin TL için 12 ay vade ve yüzde sıfır faizli kredi veya 100 bin TL takas desteği imkanı sunuluyor. İddialı modelin otomatik vitesli versiyonlarında başlangıç fiyatı, kredi kullanmayan MG müşterileri için haziran ayına özel takas desteği fırsatı ile 1 milyon 199 bin TL olarak belirlendi.

Euro NCAP’ten 5 yıldız ile güvenliğini kanıtlamış, C segmentinin önde gelen premium modeli MG HS modeline 200 bin TL’ye 12 ay vadeli ve yüzde 0 faizli kredi veya 120 bin TL de takas desteği olanağı ile sahip olunabiliyor. 2024 model MG HS için başlangıç fiyatı, avantajlı kredi koşullarından faydalanılmaması durumunda takas destekli 1 milyon 509 bin TL olarak belirlendi. Türkiye’de “Elektrikli Hayata Geçiş Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı” mottosuyla 2021 yılından beri kullanıcıları elektrikli hayata geçişe teşvik edici yenilikleri ile dikkat çeken MG, yüzde 100 elektrikli  modellerinde de haziran ayına özel avantajlı satış koşullarını devreye aldı.

Şehir içi kullanımlarda 577 km menzili ile dikkat çeken yüzde 100 elektrikli MG4 modelinin Comfort ve Luxury donanımlı versiyonları; 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde sıfır faizli kredi avantajı ile tercih edilebiliyor. Zorlu euro NCAP testlerinden 5 yıldız kazanan MG4 Electric modeline sahip olmak isteyen ve avantajlı kredi koşullarından faydalanmayan kullanıcılara ise, 80 bin TL’lik takas desteği avantajı sunuluyor.

Haziran ayında MG Türkiye’nin sunduğu yüzde sıfır faizli kredi ayrıcalığını kullanmayan müşteriler için, doğuştan elektrikli modelin takas destekli başlangıç fiyatı 1 milyon 379 binTL olarak belirlendi. Geniş iç hacmi ve güçlü donanım özellikleriyle C segmentinde fark yaratan yüzde 100 elektrikli ZS EV ise 200 bin TL’ye 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi veya 80 bin TL takas desteği ile sunuluyor.

Haziran ayında ZS EV’ye 1 milyon 759 bin TL takas destekli fiyat ile sahip olunabiliyor. Şehir içi kullanımlarda 591 km’ye ulaşan menzili ile MG ZS EV, yüksek konfor sunarken uzun yolculuklar için de ideal bir yol arkadaşı oluyor.

MG, Haziran ayında sunduğu avantajlı satış koşulları kapsamında belirli meslek grupları ve vergi levhalı müşterilerine çok özel fiyatlara ek 100 TL’ye 12 ay vadeli yüzde sıfır faizli kredi imkanı sağlıyor. Bu kapsamda MG modellerinde vergi levhalı müşterilerin yanı sıra belirli meslek gruplarının faydalanabileceği özel fiyatlar ve 100 bin TL’ye 12 ay vadeli ve yüzde sıfır faizli kredi imkanı sunuluyor.

Ayrıca belirli meslek grupları ve vergi levhalı müşteriler için; otomatik vitesli MG ZS modelinde 1 milyon149 bin TL’den, HS modelinde 1 milyon 299 bin TL’den, yüzde 100 elektrikli MG4 Electric’te 1 milyon 159 bin TL’den başlayan avantajlı fiyatlar haziran ayı boyunca geçerli olacak. ZS EV Luxury modeli için belirlenen fiyat ise 1 milyon 599 bin TL olarak dikkat çekiyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.