Mezitli Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine destek

Mersin, 1 Ekim (Hibya) – Mezitli Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak kolisi dağıtarak sosyal yardımlara devam ediyor. Başkan Tuncer, kapı kapı dolaşarak yardımları bizzat teslim etti.

Mezitli Belediyesi’nden ihtiyaç sahiplerine destek
Yayınlama: 01.10.2024
1
A+
A-

Mezitli Belediyesi, sosyal yardımlar kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak kolisi dağıtımı gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, belediye ekipleriyle birlikte sahaya inerek yardımları kapı kapı teslim etti. Bu süreçte, vatandaşlarla birebir görüşerek ihtiyaçlarını dinledi ve her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Sosyal belediyecilik anlayışı

Başkan Tuncer, sosyal belediyecilik anlayışının önemine vurgu yaparak, “Belediyemiz, zor günlerden geçen vatandaşlarımızın yanında olmaya her zaman devam edecektir. Yardım faaliyetlerimizi artırarak sürdüreceğiz ve halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Dayanışmanın gücü

Mezitli’nin sokaklarında ve mahallelerinde kapı kapı gezerek vatandaşlara umut taşıdıklarını ifade eden Tuncer, “Hep birlikte iyiliği paylaşıyor, birlikten güç alıyoruz. Çünkü Mezitli’de biz, büyük bir aileyiz” sözleriyle dayanışma ruhunu pekiştirdi.

Mezitli Belediyesi, sosyal yardımlarını artırarak ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzlerinde tebessüm oluşturmaya ve dayanışmanın sıcaklığını ulaştırmaya devam edecektir. Bu tür yardımlar, toplumda birlik ve beraberliğin güçlenmesine katkıda bulunuyor.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.