Mersin’de çöp evden 7 kamyon atık çıktı

Mersin, 2 Temmuz (Hibya) – Toroslar Belediyesi, Halkkent Mahallesi’nde bulunan çöp evi temizleyerek 7 kamyon atık çıkardı. Başkan Yıldız, toplum sağlığının önemini vurguladı.

Mersin’de çöp evden 7 kamyon atık çıktı
Yayınlama: 02.07.2024
2
A+
A-

Toroslar Belediyesi, Halkkent Mahallesi Ceyhan Caddesi üzerinde bulunan çöp evde büyük bir temizlik operasyonu gerçekleştirdi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çevreye yayılan kötü kokular sebebiyle tespit ettikleri çöp evden tam 7 kamyon dolusu atık çıkardı.

Engelli bireylerin de yaşadığı ve uzun süredir biriktirilen çöp yığınlarıyla dolu olan ev, ailenin onayı alınarak temizlendi. Atıklar, kamyonlara yüklenerek imha edildi. Mahalle sakinleri, bu çalışmadan dolayı Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız’a ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Yıldız, “Toplum sağlığı her şeyden önemli,” diyerek, sağlık ve görüntü yönünden çevreyi tehdit eden bu tür durumlarla mücadele ettiklerini belirtti. Başkan Yıldız, ekiplerin vatandaşların sağlığını korumak için gece gündüz görev başında olduğunu ve benzer durumlarla karşılaşan vatandaşların telefondan belediyeye ulaşabileceklerini ifade etti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.