Merrell Belgrad Ultra Trail, ‘İstanbul’u Koş’ mottosuyla başlıyor

Merrell Belgrad Ultra Trail 6-8 Eylül 2024 tarihinde İstanbul Kemerburgaz Kent Ormanı’nda başlayacak.

Merrell Belgrad Ultra Trail, ‘İstanbul’u Koş’ mottosuyla başlıyor
Yayınlama: 04.09.2024
1
A+
A-

Belgrad Ultra Trail, 6-8 Eylül 2024 tarihlerinde Kemerburgaz Kent Ormanı’nda düzenlenecek.

Her seviyeden, kesimden ve yaştan kişileri buluşturmak için hazırlanan büyük patika koşusunda Merrell Belgrad Ultra Trail (60 kilometre), Merrell Belgrad Medium Trail (30 kilometre), Merrell Belgrad Short Trail (15 kilometre), Merrell Belgrad Fun & Run (5K) olmak üzere 4 farklı parkurun yanı sıra Team Race (5K) parkurlarında koşucular kıyasıya yarışacak.

Türkiye'nin patika koşusuna elverişli olduğunu göstermeyi hedeflediklerini ve bu ilgiyi uyandırmakta öncü konumunda olduklarını belirten SPX CEO’su Barış Andırınlı, “İstanbul’a olağanüstü bir yarış kazandırmayı, İstanbulluları ve diğer sporseverleri daha önce hiç görmedikleri doğal güzelliklerle buluşturmayı hedefleyerek yola koyulmuştuk. Buradan hareketle bu seneki mottomuzu ‘İstanbul’u Koş’ olarak belirledik. Amacımız bu alanda dünya çapında farkındalık oluşturmak. Satış haklarına sahip olduğumuz Merrell ile daha birçok patika koşusu gerçekleştirmeyi istiyoruz” dedi.

Olgar Etkinlik Direktörü Osman Argat ise etkinlik hakkında “Ormanın kalbinde başlayacak, büyük kısmı kuzey ormanlarında koşulup, Karadeniz kumsallarında limitleri zorlayacak, çamur parkuru ile eğlenceyi katlayacağız. Bu sadece bir koşu etkinliği değil dans, müzik ve eğlence dolu bir spor festivali. Katılımcılarımız için her detayı düşündüğümüz Merrell Belgrad Ultra Trail her yaştan ve seviyeden sporseverleri ağırlayacak” diye konuştu.

Doğa, spor ve eğlenceyi birleştirmeyi hedefleyen Merrell Belgrad Ultra Trail; yoga, zumba ve crossfit’in yanı sıra çocuklara özel çocuk koşusuna ev sahipliği yapacak.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.