Mercek-20 operasyonunda 225 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya’da düzenlenen “Mercek-20” operasyonunda 225 adet ruhsatsız tabancanın ele geçirildiğini ve 2 şüphelini yakalandığını bildirdi.

Mercek-20 operasyonunda 225 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi
Yayınlama: 03.06.2024
3
A+
A-

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Konya'da düzenlenen “Mercek-20” operasyonunda; Yasa Dışı Silah İmalathanelerinden temin edilen tabancaların, doğu illerine sevk ettiği tespit edilen bir araçta yapılan aramada; 225 adet ruhsatsız tabancanın ele geçirildiğini ve 2 şüphelini yakalandığını duyurdu.

Halkın huzurunu kaçıranların ve onlara silah temin edenlerin peşinde olduklarının altını çizen Yerlikaya, “Silah kaçakçılarıyla da mücadelemiz sizlerin duası ve desteğiyle kararlılıkla devam edecek” dedi.

Bakan Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde; Konya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Konya'da yasa dışı faaliyet gösteren silah imalathanelerinden temin edilen tabancaları, doğu illerine sevk ettiği tespit edilen bir araca yönelik “Mercek-20” operasyonu düzenlendiğini belirtti.

Operasyonu gerçekleştiren Polisleri tebrik eden Yerlikaya “Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.