MEHYA A.Ş. de işler yolunda…

İş İnsanı Mehmet Yardım Koordinatörlüğünde Boru, Elektrik, Dekor, Mermer, Parke, Kimyasal alanlarında fabrikasyon üretim yapan Mehya A.Ş. gerek yatırımlarıyla , gerekse alım satım ve üretimleriyle işler yolunda dedirtiyor..

MEHYA A.Ş. de işler yolunda…
Yayınlama: 12.10.2024
2
A+
A-

Mardin başta olmak üzere Türkiye’nin muhtelif noktalarında üretim yapan ve bu üretimlerini toptan ve  perakende satabilen şirketin Yönetim Kurulu Başkanı  Mehmet Yardım çok ortaklı ve kalabalık bir yönetim kadrosuyla  çalıştıklarını ve  anahtar teslimi iş yaptıklarını anlatıyor.

Boru, Elektrik, Dekor, Mermer, Parke, Kimyasal sektörlerini birleştirerek aynı amaca hizmet eden bir anlayışı yönetimle tanıştırdıklarını açıklayan Mehya A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yardım özellikle hammadde temininde ve toplu alım satımlarda güçlerini birleştirdikleri için çok daha verimli üretim yaptıklarını dile getiriyor.

İş İnsanı Mehmet Yardım, “Boru imalatında emsallerine göre yüzde 50’leri geçen  fiyat farkı,   Elektrik üretim ve projelendirme çalışmalarında güven istikrar ve sağlıklı altyapı, Dekorasyonda  kalite, estetik ve uygun malzeme kullanımı, mermer üretim  ve uygulamalarında amacına uygun ürün, modern tasarım ve  uygulama projeleri, parke de kaliteli malzeme ve  uygun projeye uygun mal tedariki ile kimyasal da uygun, ucuz, bol ve  devamlılığı olan malzeme kullanımı başarımızın temel sebebidir” dedi.

Ellerinde sürekli ve istikrarlı bir şekilde hammadde ve mal ile ürün bulunduğuna dikkat çeken  Mehya A.Ş.  Başkanı Mehmet Yardım, “ Kim  nereden ne isterse  üretim kalemleri ile ilgili olarak her türlü mal temini yapabildiklerini zaman zaman barter anlaşması yaparak ta ürün değişimi ile de şirketlerini önünü açtıklarını  ifade ederken, güçlü olmak demek, çaresiz ve çözümsüz kalmamaktır. Biz ticarette güçlüyüz ve bizim için imkânsız diye bir şey yoktur. Sektör ve iş kollarımızda her türlü işbirliklerine açığız” şeklinde konuştu.

 

Kaynak: Ankara Şehir Gazetesi

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.