Meclis Üyesi Memişoğulları, son yolculuğuna uğurlandı

Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Feyyaz Alptuğ Memişoğulları, Osmangazi Belediyesi önünde düzenlenenin törenin ardından Yıldırım Bayezid Camii’nde kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

Meclis Üyesi Memişoğulları, son yolculuğuna uğurlandı
Yayınlama: 22.08.2024
1
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi’nden 2019 yılından bu yana Osmangazi Belediye Meclis Üyesi olan ve 2024 yılı itibariyle de Osmangazi Grup Sözcülüğü görevini yürüten Feyyaz Alptuğ Memişoğulları, hayatını kaybetti. Memişoğulları için Osmangazi Belediyesi önünde tören düzenlendi. Belediye bahçesinde toplanan görev arkadaşları, belediye personeli ve sevenleri Memişoğulları’nı son yolculuğuna uğurladı.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, rahatsızlandığı için belediye binası önünde gerçekleştirilen törene katılamadı. Feyyaz Alptuğ Memişoğulları için yapılan uğurlama törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursa milletvekilleri, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, meclis üyeleri, ailesi, görev arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Belediye binası önünde düzenlenen törende konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Feyyaz Alptuğ Memişoğulları kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Gencecik yaşında, hayalleri olan ve gelecekte kentimiz adına önemli görevlerde bulunabilecek potansiyele sahip olan bu güzel kardeşimizi kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim. Allah mekanını cennet eylesin. Rabbim geride kalanlara sabır versin. Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

Memişoğulları, Yıldırım Bayezid Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Baruthane Mezarlığı’na defnedildi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.