Massey Ferguson, kişiye özel fabrika çıkışlı traktörler ile sektörde bir ilke imza attı

Çiftçilerin değişen ihtiyaçları için hizmetlerini sürekli genişleten tarım makineleri devi Massey Ferguson, yeni “MF By You” programıyla bir ilke imza atıyor ve müşterilerine onların seçimlerine göre kişiselleştirilmiş, orijinal fabrika çıkışlı traktörlere sahip olma şansı sunuyor. Makinesinde olmasını istediği özellikleri daha sipariş aşamasında seçebilen çiftçiler, MF mühendisleri tarafından tamamen onlar için modifiye edilmiş traktörleri teslim alıyor.

Massey Ferguson, kişiye özel  fabrika çıkışlı traktörler ile sektörde bir ilke imza attı
Yayınlama: 21.05.2024
4
A+
A-

“MF By You” programı; farklı renk ve lastik seçeneklerinden başlayarak, koltuk kılıfı, paspas, kabin cam alanları üzerine isim veya şirket adı yazmaya uzanan geniş kişiye özel opsiyonlar sunuyor ve tarım makinelerini kullanıcısının belirlediği özelliklerle kişiselleştirme olanağı veriyor.

AGCO'nun dünya çapındaki markası Massey Ferguson, yeni bir hizmet anlayışının fitilini ateşleyecek MF By You Programı ile sektörde bir ilki başlatıyor.

Çiftçilere satın aldıkları makinenin tarımsal, operasyonel ve konfor beklentilerini en iyi karşılayacak şekilde düzenlenerek teslim edildiği MF By You Programı, seri üretim traktörlerde kişiye özel modifikasyon imkanı sunmasıyla benzersiz bir hizmet olarak öne çıkıyor. Siparişte istenilen düzenlemeler MF’nin mühendisleri tarafından yapılıyor ve böylece orijinallikleri bozulmadan, fabrikasından müşterilerinin istedikleri özelliklerle donatılmış şekilde geliyor.

Sektörde ilk ve tek

Sektörde ilk ve tek örnek olan MF By You Programı, başlatıldığı andan itibaren çiftçilerden yoğun talep görüyor. MF By You kapsamında sunulan ürünler, traktörler için ek konfor, alternatif koruma ve benzersiz bir estetik dokunuş sağlıyor.

Çiftçilerin değişen ihtiyaçlarını dikkate alarak ürünlerini yeni hizmetlerle sürekli güçlendiren Massey Ferguson, başlattığı MF By You Programı ile özel müşteri taleplerine cevap verirken, yüksek kalitede ürün ve montaj hizmeti sunmayı ve ek özelliklerle daha fazla güvenlik sağlamayı hedefliyor. Çiftçiler ve çiftlik sahipleri, MF By You hizmeti sayesinde, sipariş verirken makinesinde yapılmasını istediği değişiklikleri seçebiliyor ve yeni traktörünü MF mühendisleri tarafından istediği şekilde modifiye edilmiş şekilde alıyor.

Renk seçiminden kabin kapıları üzerine isim yazdırmaya varan geniş seçenekler

MF By You ile toprak koruması ve yakıt tüketimi sağlayan özel lastikler, ofset ya da güçlendirilmiş özel jantlar veya makine için özel renkler seçmek mümkün hale geliyor. Mevzuat kurallarına uygun, kişiselleştirilmiş plaka için de destek sağlayan MF By You ile kapı üzerine müşteri ya da firma adı yazılabiliyor, cam güneş filmi takılabiliyor.

Kişiselleştirmeler garanti kapsamında

MF By You hizmetleri dahilinde ayrıca LED tepe lambası, traktör kabinine tam uyan paspas ya da daha fazla konfor için halı ve yüksek kaliteli iç kaplama, müşteri ya da şirket adıyla kişiselleştirilmiş koltuk kılıfı, deri paket, telefon, şişe ve kutu tutucu seçenekleri sunuluyor.

Üstelik MF By You departmanı tarafından yapılan tüm kurulumlar ile garanti süresi devam ediyor.

Merkezi Lastik Şişirme Sistemi – CTIS

MF By You kapsamında sunulan ve traktör sahiplerinin üretkenliği artırmasını, performansı yükseltmesini sağlama amaçlı hizmetlerden biri de Merkezi Lastik Şişirme Sistemi (CTIS). Bu sistem lastik aşınmasını ve yakıt tüketimini azaltırken, toprağı sıkışmaya karşı korumak için mükemmel bir çözüm sunuyor. CTIS seçeneği, çevreye saygı, konfor ve malzeme aşınması ile ilgili her türlü özel gereksinime cevap veriyor.

Michelin işbirliği ile toprak korumalı yeni lastik “Evobib”

MF by You ile sunulan yeni ürünlerden biri olan ve Michelin ile ortaklaşa olarak MF 8S'de kullanılan yeni lastik “EvoBib” ise toprak korumasına ve traktör performansına daha derin odaklanma imkanı sunuyor.

Michelin Evobib ile tarım makinesi kullanıcıları yollarda daha uzun mesafeler kat ediyor.  Michelin Evobib 2’si 1 arada tarım lastiği, CTIS ile kullanılmak üzere özel olarak geliştirilmiş bir ürün. CTIS ve EVOBIB'in kombinasyonu, toprak sıkışmasını korumak, yakıt tüketimini azaltmak ve performansı artırmak için mükemmel bir çözüm sağlıyor.

AGCO Türkiye Genel Müdürü Mete Has:

“MF By You ile sektörü dönüştürecek bir ilke imza atıyoruz”

Massey Ferguson’un, çiftçilerin ihtiyaçlarını ve isteklerini yakından takip ederek ürün ve hizmetlerini sürekli genişlettiğini vurgulayan AGCO Türkiye Genel Müdürü Mete Has, “MF By You ile Massey Ferguson, sektörde değişimi başlatacak bir ilke imza atmış oluyor. Tarım makineleri sektörüde yeniliklerin hep öncüsü olan Massey Ferguson olarak odağımızda her zaman çiftçilerimiz bulunuyor Çiftçilerin sesini dinliyor, gelişen ihtiyaçlarına uygun çözümler geliştirmek için sürekli çalışıyoruz. Tarım makineleri normalde seri üretimden çıktıktan sonra müşteriler bu tür modifikasyon ihtiyaçlarını başka merkezlerde karşılama gayretine giriyor. Ancak artık MF By You hizmeti ile çiftçiler istedikleri ya da ihtiyaç duydukları modifiye işlemlerini MF tarım makinelerini satın alırken sipariş aşamasında belirleyebiliyor ve fabrikadan bu şekilde teslim alabiliyor artık.

Her çiftliğin ve çiftçinin farklı ihtiyaçları olduğunu bildiklerini belirten AGCO Türkiye Genel Müdürü Mete Has, “Bu nedenle traktörlerimizin daha çeşitli gereksinimleri karşılamasını ve sürecin bayilerin işini kolaylaştırmasını sağlamak için artık MF eXperience deneyimini daha da geliştiriyoruz” diye açıklıyor.

Mete Has, çiftçilerin ve çiftlik sahiplerinin MF deneyimlerini geliştirmek için yaptıkları çalışmalar hakkında şunları söylüyor:

“Kapsamlı küresel ‘Müşterinin Sesi’ çalışmalarımız, her MF traktörünün 'çiftçiler tarafından çiftçiler için tasarlanmış' olmasını sağlıyor. MF By You, çiftçilerin ihtiyaç duydukları ekstra eklentiler arasından seçim yapmalarına olanak tanıyarak kişisel dokunuşumuzu genişletiyor. Diğer MF By You eklentileri ise çok yönlülüğü artırıyor. Örneğin MF Rehberlik Sistemlerinin ‘Visio Tavan’ kabinlerine monte edilmesine olanak tanıyor. Bu sistemler hem sınıfının en iyisi görüşünü, hem de doğru yönlendirme avantajı sağlıyor. Traktörlerimizin her özel gereksinime uygun olmasını sağlamak için kişiselleştirme atölyesi aynı zamanda standart teklifte bulunmayan özel jantlar ve lastikler seçme imkanı da sunuyor.”

Uygulamaları MF By You atölyesinde özel eğitimli mühendisler yapıyor

Geniş ürün yelpazesindeki diğer eklemeler arasında renkli camlar, paspaslar ve koltuk kılıfları yer alıyor. Çiftçilerin verimliliği veya konforu artırmak için ihtiyaç duyabileceği her şey MF By You aracılığıyla sağlanıyor.

MF By You, Fransa/Beauvais'teki fabrikada 10 traktörün sığabileceği kadar büyük, bin metrekarelik yeni bir özel atölyede uygulanıyor. Burada tüm modifikasyonlar ve eklemeler, traktörleri her çiftçinin istediği bireysel spesifikasyonlara göre uyarlayan özel eğitimli mühendisler tarafından yapılıyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.