Martı Kurucusu Öktem: 200 bin TAG sürücümüz derin bir nefes alacak

İstanbul, 7 Ağustos (Hibya) – Martı Kurucusu Oğuz Alper Öktem, 200 bin TAG sürücüsünün derin bir nefes alacağını bildirdi.

Martı Kurucusu Öktem: 200 bin TAG sürücümüz derin bir nefes alacak
Yayınlama: 07.08.2024
0
A+
A-

Öktem, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü önüne açıklama yaptı. Martı Kurucusu Oğuz Alper Öktem, . Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Maliki Ejder Batur ile görüştüğünü belirterek, “Biz şu anda devletimizin bizim çağrılarımıza kulak vermesinden son derece mutluyuz. Süreç birkaç ay içerisinde yönetmeliğin yazılıp UKOME’de onaylanmasının ardından nihayete kavuşacak ve 200 bin TAG sürücümüz derin bir nefes alacak” ifadelerine yer verdi.

Ulaştırma Koordinasyon Merkezi’ne (UKOME) Paylaşımlı Yolculuk Yönetmeliği’nin gelmesiyle başlayan sürecin  olumlu şekilde devam ettiğini aktaran Öktem şunları dile getirdi:

“Bugün 5 milyon İstanbullu Martı TAG’ı kullanıyor, seviyor ve memnun. 5 milyon İstanbullu için, 200 bin sürücü ve aileleri için biz sonuna kadar mücadele edeceğiz. 200 bin sürücümüz ortalama 3.8 kişilik ailelere bakıyor. Yani bugün Martı TAG’tan ekmek yiyen insan sayısı 650-700 bin. Sivas şehrinin nüfusundan daha kalabalık bir camia Martı TAG’tan ekmek yiyor. Devletimizin bunu görüp bizi tanıyıp bizi dinliyor olmasından çok mutluyuz, Allah devlet büyüklerimizden razı olsun.”

Martı Kurucusu Öktem: 200 bin TAG sürücümüz derin bir nefes alacak

Martı Kurucusu Oğuz Alper Öktem, sürücü eksikliğine dikkat çekerek,  “Şimdi bu dilekçeleri içeriye teslim edeceğiz. Ondan sonra araçlarımızın, direksiyonlarımızın başına dönüyoruz. İnanılmaz bir talep var, sürücülerimiz burada olduğu için bu bölgede özellikle acayip bir sürücü eksikliği var. O yüzde işimizin başına dönelim.” açıklamasını yaptı.

 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.