Marmaris-Fethiye deniz otobüsü seferleri başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Marmaris-Fethiye Deniz Otobüsü seferlerinin ilki Marmaris Limanı’nda başladı.

Marmaris-Fethiye deniz otobüsü seferleri başladı
Yayınlama: 02.07.2024
3
A+
A-

Marmaris-Fethiye deniz otobüsü seferleri Marmaris Limanı’nda düzenlenen törenle başladı. Açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ev sahipliğinde CHP Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü denizlerde Türk Milleti’nin özgürce ticaret ve seyahat edebilmesini sağlayan Kabotaj kanunun kolay kazanılmadığını söyledi ve Başkan Aras’a deniz otobüsü hizmetini Muğla’ya kazandırdığı için teşekkür etti.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca açılış töreninde 2 Temmuz Madımak Katliamı’nda hayatını kaybeden canları rahmetle andı ve belediyelerin uyum içinde çalışarak vatandaşa hizmet etmesinin en güzel örneğinin Muğla’da yaşandığını belirtti.

Marmaris-Fethiye Deniz Otobüsleri açılış töreninde konuşan Aras, şunları söyledi:

“Biz denizci bir milletin evlatlarıyız. Denizden kopamayız. Birçok keşif denizlere açılarak gerçekleşti. Denizlerimiz balıkçılık, süngercilikle insanlarımıza geçim kaynağı oldu. Denizcilik bir kültür. Yerel yönetimler olarak bizlerde toplu ulaşımda bin 480 kilometre kıyı şeridimizi kullanmak zorundayız.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.