Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantıları sona erdi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs Ayı II. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ramazan Ayhan Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantıları sona erdi
Yayınlama: 14.05.2024
7
A+
A-

Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ayhan, meclis gündem maddelerine geçmeden önce 12 Mayıs’ta kutlanan Anneler Günü ile ilgili bir konuşma gerçekleştirdi.

Ayhan’ın konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündem maddeleri arasında yer alan rezerv yapı alanı ilan edilen bölgelerde kalan mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait yerlerle ilgili kamu kuru ve kuruluşlar ile protokol yapılması ile ilgili Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı’na yetki verilmesiyle ilgili Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı’nın teklifi oy birliğiyle kabul edildi.

Ayrıca Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karakaya Baraj Gölü üzerinde faaliyet gösteren ve kira süresi sona erecek olan 3 adet geminin yeniden Malatya Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve İktisadi İşletmesi tarafından işletilmesine devam etmesi hakkındaki Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın teklifi oy birliğiyle kabul edilirken, aynı zamanda Malatya Büyükşehir Belediyesi 2023 mali yılı kesin hesabı görüşülerek karara bağlandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.