LÖSEV İyilikler Tırı, deprem bölgelerine gidiyor

LÖSEV, İyilikler Tırı Projesi kapsamında, deprem bölgelerinde lösemi ve kanser ile mücadele eden ailelerin giyim, tekstil, gıda, et, kırtasiye, oyuncak, kuru gıda, temizlik malzemeleri gibi tüm temel ihtiyaçları karşılamak üzere yola çıkıyor.

LÖSEV İyilikler Tırı, deprem bölgelerine gidiyor
Yayınlama: 10.07.2024
3
A+
A-

Deprem bölgesine gidecek LÖSEV İyilikler Tırı’nda ailelerin tüm ihtiyaçlarının yanı sıra geçen ay Kurban Bayramı’nda yapılan bağışlar sayesinde kesilen kurbanların etleri, titizlikle korunan soğuk hava zinciri sayesinde bölge halkına ulaştırılacak. 

Malatya, Elazığ, Adıyaman, Şanlıurfa, Gaziantep, Hatay’a yardım ulaştıracak İyilikler Tırı’nın son durağı ise Kahramanmaraş olacak.

Sağlıklı beslenme zincirinin en önemli halkalarından biri olan protein, özellikle lösemi ve kanser tedavilerinde hayati önem taşıyor. Araştırmalar kansere yönelik iyileşmeyi sağlayacak fonksiyonların pek çoğu için proteinin önemini ortaya koyuyor. 

LÖSEV İyilikler Tırı’nın bundan sonraki duraklarında da hazır bulunacak; gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak, bilgisayar, mobilya, temizlik malzemesi ve bunun gibi yüzlerce yardımı LÖSEV’e kayıtlı aileler ihtiyaçlarına göre seçebilecek. LÖSEV’e kayıtlı çocuklar oyuncaktan bisiklete, kırtasiyeden çalışma masasına ihtiyaçlarını istedikleri gibi seçme fırsatı yakalayacak.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.