lifebox’tan iPhone 15 kazanma fırsatı

Turkcell’in bulut depolama servisi lifebox, yeni bir kampanyayla iPhone 15 kazanma şansı sunuyor.

lifebox’tan iPhone 15 kazanma fırsatı
Yayınlama: 07.06.2024
9
A+
A-

Turkcell'in bulut depolama servisi lifebox, yeni bir kampanyayla iPhone 15 kazanma şansı sunuyor.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell’in bulut depolama servisi lifebox, yeni kampanyasıyla iPhone 15 kazanma fırsatı sunuyor. 30 Eylül'e kadar sürecek bir kampanyayla; lifebox uygulamasından, web sitesinden ya da Turkcell uygulamasından veya web sitesinden, aktif lifebox paketi olan ya da yeni paket satın alan kullanıcılar arasından, fotoğraf ya da video yedekleme işlemi gerçekleştirenler arasında çekiliş yapılacak.

Bu çekiliş sonucunda 15 lifebox kullanıcısı iPhone 15 kazanabilecek. lifebox uygulamasını veya web sitesini kullanan, aktif paketi olan ya da yeni paket alan tüm kullanıcılar kampanyaya katılabilecek.

lifebox kullananlar çok ayrıcalıklı

Gelişmiş teknolojileriyle kullanıcılarına sade ve kolay bir deneyim sağlayan lifebox, depolamanın ötesinde işlevlere de sahip. Kullanıcılar, otomatik yedekleme özelliği ile tüm fotoğraf ve videolarını lifebox’a ister Wi-Fi isterlerse hücresel veri ile anında yedekleyebiliyor ve verilerini orijinal kalitede saklayabiliyorlar. Ayrıca lifebox’a yedekledikleri rehberi telefonlarına geri yükleyebiliyor ve tekrarlayan kayıtları teke düşürebiliyorlar. lifebox yapay zeka yardımıyla kişi, nesne, zaman ve konum tanımanın yanı sıra seçtiği fotoğraflar arasından otomatik hikâyeler oluşturabiliyor. Fotoğraf düzenleme özelliği ile görselleri özel filtre, efekt ve çerçevelerle özgünleştirebilen lifebox çıkartmalarla da anılara eğlence katıyor. lifebox, kullanıcıları sosyal medyada paylaşacağı fotoğrafa karar veremediği zaman ise platformun Photopick fotoğraf analizi özelliğini kullanarak hangisinin daha çok beğeni alacağını görebiliyor.

 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.