LGS sınavı öncesi Malatya’da Semt Konağı öğrencilerine moral etkinliği düzenlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet vermekte olan Yaygın Eğitim Şube Müdürlü bünyesinde faaliyet gösteren Semt Konaklarında eğitim gören yaklaşık 350 8. sınıf öğrencisine yönelik moral ve motivasyon etkinliği düzenlendi.

LGS sınavı öncesi Malatya’da Semt Konağı öğrencilerine moral etkinliği düzenlendi
Yayınlama: 01.06.2024
6
A+
A-

Semt Konaklarının bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe katılan öğrenciler sınav stresinden uzak gönüllerince vakit geçirdi.

Semt Konaklarında eğitim alan öğrencilerin başarılı olacaklarına olan inançlarının tam olduğunu belirten öğretmenler adına konuşan Salköprü Semt Konağı İngilizce öğretmeni Aliseydi Aslan, “Eğitim öğretim süreci boyunca çok yoğun tempoda bugüne kadar geldik.  Öğrencilerimiz emeklerinin karşılığını mutlaka alacaklardır buna olan inancımız tamdır” şeklinde konuştu.

Melekbaba Semt Konağı koordinatörü Hüseyin Akın ise, ”Belediyemizin imanlarını çocuklarımız için sonuna kadar kullandık. Velilerimizle koordineli bir şekilde bugüne kadar başarılı bir şekilde geldik.  İnşallah çocuklarımız girecekleri sınavda başarılı olur hem bizleri hem de ailelerini mutlu ederler. Dualarımız ve başarı dileklerimiz çocuklarımızla olacak” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.