Lexus’un etkinliği sanat ve cemiyet hayatını buluşturdu

Premium otomobil üreticisi Lexus’un sıra dışı modeli LBX Sofistike daveti, Zai Yaşam Bodrum’da gerçekleştirildi. Zai Yaşam’da sergilenen LBX Sofistike’yi davetliler yakından inceleme fırsatı buldu.

Lexus’un etkinliği sanat ve cemiyet hayatını buluşturdu
Yayınlama: 31.08.2024
1
A+
A-

Bodrum’da sanat dallarının ortak noktada buluştuğu Zai Yaşam’da, Lexus ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Haydar Bozkurt ev sahipliğinde gerçekleştirilen bu özel geceye Bedri Baykam, Can Helvacıoğlu, Burcu Şendir, Kerem Görsev, Işıl Reçber, Kerem-Tuğçe Eyilik, Ekrem Vardar, Zuhal Pirinçcioğlu, Nazlı Mermer Aksoy, Yasemin Delibalta, Aslı Cüreklibatır, Begüm Karamahmutoğlu, Selma Türkeş, Çiğdem Erkman, Cem-Tuba Ergin, Berrin Ak, Oğuz Ömür, Candan-Ali Ramazanoğlu, Cem-Hülya Kalyoncu gibi isimler katıldı.

Lexus’un sıra dışı modeli LBX’ten ilham alınarak Emir Ersoy ve Gökçe Bahadır tarafından hazırlanan özel repertuvar, davetlilere eğlenceli anlar yaşattı.

Premium marka Lexus’un LBX modeli, kullanıcıların kişiliklerini ve yaşam tarzlarını yansıtan Elegant, Emotion, Relax ve Cool olmak üzere dört farklı atmosfer ismiyle sunuluyor. Beşinci atmosfer ise Zai Yaşam Bodrum’un eşsiz atmosferinde sanatçı Hulusi Osman Döken’in imzasıyla bir sanat eserine dönüşerek hayat buldu.

LBX’in beşinci atmosferi olan LBX Sofistike, Elegant, Emotion, Relax ve Cool atmosferlerinin enerjisini Zai Yaşam’ın benzersiz enerjisiyle birleştiren özel tasarımıyla öne çıkıyor. LBX Sofistike, eylül sonuna kadar Zai Yaşam Bodrum’da sergilenecek. Bu sanat eseri, sahip olduğu eşsiz tasarımla ziyaretçilerine zamanı durdurarak unutulmaz anlar yaşatmayı amaçlıyor.

Akıcı hatları, ferah iç mekanı ve hayatı kolaylaştıran yeni teknolojileriyle LBX, premium kalite ve detaylarıyla öne çıkıyor. LBX, sunduğu konforla araç içindekilere evlerindeymiş gibi rahatlık sağlarken, 1.5 litrelik tam hibrit motoruyla sessiz, konforlu ve çevre dostu bir sürüş deneyimi sunuyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.