Lexus stoklarla sınırlı online rezervasyona özel yaz fırsatlarını başlattı

Premium otomobil üreticisi Lexus, geçtiğimiz ay LBX ile başlattığı sıra dışı kampanyasını genişletti. Temmuz ayı boyunca devam edecek LBX’in satış kampanyasına ek olarak RX, NX ve RZ SUV modellerinde de kaçırılmayacak yaz fırsatları başladı.

Lexus stoklarla sınırlı online rezervasyona özel yaz fırsatlarını başlattı
Yayınlama: 01.07.2024
2
A+
A-

Kampanya kapsamında modele göre stoklarla sınırlı olacak şekilde 950 bin TL’ye varan indirimler dikkat çekiyor. Bu kaçırılmayacak indirimler, Lexus’un hayatı kolaylaştıran hizmetlerinden biri olan online rezervasyona özel olarak sunuluyor.

Müşteriler, online.lexus.com.tr adresinden istedikleri modeli kredi kartıyla rezerve ederek indirimden faydalanabilecekler. Buna göre markanın sıra dışı B-SUV modeli LBX modelinin herkesin yaşam tarzını yansıtan Cool, Relax, Emotion ve Elegant atmosferleri, önemli indirimlerle satın alınabilecek. Stoklarla sınırlı kampanya kapsamında LBX modellerinde 430 bin TL’ye varan indirimler bulunuyor.

Lexus stoklarla sınırlı online rezervasyona özel yaz fırsatlarını başlattı

Tasarımı, tam hibrit motoru, yüksek kalitesi ve üstün güvenliğiyle öne çıkan LBX, üst düzey özelliklere sahip son nesil Lexus Safety System + ile GSR II Genel Güvenlik Yönetmeliği’ni de karşılıyor.

Lexus’un segmentinin öncüsü konumunda olan RX SUV modeli de kampanya kapsamında büyük avantajlarla tercih edilebilecek. Lexus’un E SUV premium segmentindeki modeli RX 350h tam hibrit 570 bin TL’ye, RX 500h performans hibrit 320 bin TL’ye ve RX 450h+ plug-in hibrit 950 bin TL’ye varan indirimlerle yeni sahiplerini bekliyor. 1998 yılında dünyanın ilk lüks SUV modeli olarak tanıtılan RX, beşinci nesliyle birlikte sahip olduğu daha heyecan verici tasarım ve sınırları zorlayan teknolojiyle beklentileri aşmaya devam ediyor. RX SUV modeli aynı zamanda GSR II Genel Güvenlik Yönetmeliği’ne de uyumlu kapsamlı aktif güvenlik ve sürücü asistan sistemlerini içeren Lexus Safety System + ile donatıldı.

Lexus stoklarla sınırlı online rezervasyona özel yaz fırsatlarını başlattı

Lexus adına yeni bir dönemin sayfasını açan NX, D-SUV segmentinin en beğenilen modellerinden biri olmaya devam ediyor. Lexus NX SUV, markanın ilk plug-in hibrit motoru ve tam hibrit motor seçeneğiyle daha dinamik sürüşü, şık tasarımı ve yüksek konforuyla dikkat çekiyor. Lexus’un “Online Rezervasyona Özel Yaz Fırsatları” kapsamında tam hibrit NX 350h modelleri 190 bin TL’ye varan ve plug-in hibrit NX 450h+ modeli ise 450 bin TL indirimle sunuluyor.

Lexus’un yeni elektrikli modeli RZ 450e ise, Temmuz ayı boyunca 200 bin TL’lik bir indirimle satın alınabilecek. Lexus RZ 450e, tek şarjla ortalama 400 kilometrelik bir sürüş menzili sunarken DC hızlı şarj sistemi ile yüzde 80 kapasiteye kadar yaklaşık 30 dakikada şarj edilebiliyor. Elektrikli RZ 450e, GSR II Genel Güvenlik Yönetmeliği’ni karşılayan güvenlik özelliklerine de sahip Üçüncü nesil Lexus Safety System + ile donatılan RZ, gelişmiş aktif güvenlik sistemleri ve sürücü asistan sistemlerinden yararlanıyor.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.