LEGOLAND Discovery Centre’da yetişkinler için unutulmaz bir yaz başlangıcı

LEGOLAND® Discovery Centre, 7 Haziran Cuma günü kapılarını yetişkinlere aralıyor! Tüm gece sürecek olan eğlenceli programda LEGO® tutkunu yetişkinler keyifli anlar yaşayacak.

LEGOLAND Discovery Centre’da yetişkinler için unutulmaz bir yaz başlangıcı
Yayınlama: 29.05.2024
4
A+
A-

LEGOLAND® Discovery Centre, 7 Haziran Cuma günü kapılarını yetişkinlere aralıyor! Tüm gece sürecek olan eğlenceli programda LEGO® tutkunu yetişkinler keyifli anlar yaşayacak.

Eğlenceli aktiviteler ve öğrenim fırsatları sunan LEGOLAND® Discovery Centre, bu sefer “Yaza Merhaba” konseptiyle Yetişkin Gecesi’ne damgasını vurmaya hazırlanıyor. 7 Haziran Cuma saat: 19:00’da başlayacak olan etkinlikte LEGOLAND® Discovery Centre’ın eğlenceli dünyasını keşfedecek ziyaretçiler; hız, beceri ve yaratıcılığı bir araya getiren birbirinden eğlenceli aktivitelere katılma fırsatı bulacaklar.

Yetişkinler hünerlerini sergileyecek

Eğlenirken öğreten LEGOLAND® Discovery Centre, tüm gece boyunca sürecek olan etkinlikleriyle yetişkinlere keyifli anlar yaşatacak.

Ziyaretçiler, Kingdom Quest’te prensesi kurtarmak için macera dolu bir yolculuğa atılırken, Miniland’de gizlenmiş figürleri bulmaya çalışarak eğlencenin tadını çıkaracaklar.

Heyecan 4 Boyutlu sinema ve Merlin’in Çırağı’nda da devam edecek. 4 Boyutlu sinemada, özel efektler eşliğinde etkileyici filmler izleyecek olan ziyaretçiler, Merlin’in Çırağı’nda adrenalini doruklarına kadar hissedecekler.

Gece tüm bu etkinliklerle sınırlı kalmayacak. Araba yapım ve tasarım yarışmalarında birbirleriyle kıyasıya mücadele edecek katılımcılar, LEGO® yapım hünerlerini sergileme fırsatı bulacaklar.

Katılımcıları sürpriz ödüllerin de beklediği gecede, lezzetli yiyecek-içecek ikramları da hız kesmeden sürecek.

Merlin Entertainments Hakkında:

Merlin Entertainments, İngiltere, ABD, Batı Avrupa, Çin ve Asya Pasifik’te bulunan tema parkları, şehir merkezlerindeki cazibe noktaları ve LEGOLAND® Resorts gibi çeşitli markalaşmış eğlence destinasyonlarını içeren portföyüyle dünya çapında bir konumda. Merlin, her ziyaretçiye neşe ve bağ kurmayı teşvik eden deneyimler yaratma misyonuna adanmış durumda ve 23 ülkede 140’tan fazla tesiste yılda 62 milyonun üzerinde misafiri ağırlıyor. Dünya çapında tanınmış eğlence markalarını hayata geçirme konusunda uzman olan Merlin, LEGO® Group, Sony Pictures Entertainment, Peppa Pig, DreamWorks ve Ferrari gibi işbirlikleriyle de misafirleri keyifli gezintilere ve eğlendirici öğrenme deneyimlerine daldıkları destinasyonlar yaratıyor.

Daha fazla bilgi için: www.merlinentertainments.biz


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.