Lastikcim web sitesi ile Euromaster arasında iş birliği

Lastikcim web sitesi, otomotiv servis hizmetlerindeki ağını genişletmek üzere Euromaster ile iş birliği yaptığını duyurdu.

Lastikcim web sitesi ile Euromaster arasında iş birliği
Yayınlama: 11.06.2024
0
A+
A-

Lastikcim web sitesi'un Kurucu Ortak ve Genel Müdürü Ahmet Erkan ve Euromaster Türkiye Genel Müdürü Guillaume Wisselmann ile imzaladığı anlaşmayla, Türkiye'nin dört bir yanındaki Euromaster servis noktaları, Lastikcim web sitesi müşterilerine uçtan uca dijital deneyim için kapılarını açtı.

Türkiye genelindeki servis noktaları ve uzman hizmet ağı ile lastik servisi, araç bakım hizmeti, ücretsiz araç check-up’ı gibi çok sayıda hizmeti sunan Euromaster, Michelin Grubu'nun Avrupa'daki lastik ve araç bakım servisi olarak hizmet veriyor. 

Lastikcim web sitesi ve Euromaster arasındaki iş birliğinin, e-ticaret ve otomotiv sektöründe önemli bir adım olduğunu belirten Ahmet Erkan, “Euromaster ile olan stratejik iş birliğimiz, bizim lastik endüstrisine getirdiğimiz dijitalleşme vizyonununun en önemli adımlarından biri. Bu iş birliği, sektördeki yerimizi daha da sağlamlaştırıyor ve bize, tüketicilerin ihtiyaç duyduğu yüksek kalitede hizmetleri sunma konusunda önemli avantajlar sağlıyor. Euromaster'ın tecrübesi ve yaygın servis ağıyla güçlerimizi birleştirerek, lastik sektöründe dijitalleşmeyi daha da ileri taşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Lastikcim web sitesi ile imzaladıkları stratejik iş birliğinin önemine değinen Euromaster Türkiye Genel Müdürü Guillaume Wisselmann ise, “Euromaster olarak, Michelin Grubu çatısı altında ülkemizde 50 ilde 150’den fazla servis noktasıyla lastik ve araç bakımı hizmeti veriyoruz. Euromaster’ın Lastikcim web sitesi ile yaptığı bu iş birliği, geleneksel lastik servis noktaları hacmimizin yanında online platformlara verdiğimiz önemin de en büyük kanıtı.  Lastikcim web sitesi ile yaptığımız bu iş birliği ile Türkiye’de faaliyet gösterdiğimiz 12 yıl boyunca dijitalleşme yardımıyla servis noktalarımıza yeni trafik kanalları oluşturarak yaptığımız çalışmaları daha da ileriye taşıyoruz” dedi.

Türkiye’nin dijital lastikcisi Lastikcim web sitesi Kurucu Ortak ve Genel Müdürü Ahmet Erkan ve Euromaster Türkiye Genel Müdürü Guillaume Wisselmann’ın imzaladığı iş birliği anlaşması Türkiye genelinde belirli Euromaster hizmet noktalarında geçerli olacak.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.