Kuşadası’nda bir İspanyol esintisi: Tapas 12 | Rooftop Tapas Bar

DoubleTree by Hilton Kuşadası’nın en üst katında yer alan ve İspanya’nın lezzet dolu dünyasını, Ege Denizi’nin nefes kesici manzaralarıyla buluşturan Tapas 12 | Rooftop Tapas Bar, masaya gelen lezzetler ve tabaklar elden ele geçerken dostlar arasında farklı öykülerin paylaşımıyla, benzersiz bir sosyal deneyim sunuyor.

Kuşadası’nda bir İspanyol esintisi: Tapas 12 | Rooftop Tapas Bar
Yayınlama: 06.08.2024
2
A+
A-

Köklü turizm markası Göçtur, yeni deneyimler sunan yeni mekanlarla Kuşadası’nda sosyal yaşamı zenginleştirmeye devam ediyor. Göçtur’un 2013 yılında hizmete soktuğu ve beldeye kazandırılan ilk dünya otelcilik markası olma özelliği taşıyan DoubleTree by Hilton Kuşadası’nın en üst katında yer alan Tapas 12 | Rooftop Tapas Bar, İspanya'nın lezzet dolu dünyasını Ege Denizi'nin nefes kesici manzaralarıyla buluşturuyor.

Kuşadası'nın kalbinde yer alan Tapas 12 | Rooftop Tapas Bar, gün batımıyla birlikte, şehir ışıkları parlamaya başlarken, kahkaha, müzik ve enfes tapaslar için mükemmel bir ortam sunuyor. Somon, acılı karides, dana tartar gibi 12 enfes ekmek üstü tapas, Patatas bravas, deniz tarağı, ördek, kuzu ragu ya da limonlu tavuk, levrek gibi 12 sıcak tapas, ya da patates kroket, bamya, köy biberi kızartmaları, midye, panelenmiş patlıcan gibi muhteşem kızartma lezzetleri bulunuyor. Tapas 12 | Rooftop Tapas Bar, bir kadeh Sangria ya da zengin bir menüden şarap ya da bira seçiminizle, tüm duyuları hareket geçiren bir deneyim sunuyor. 

Göçtur’un Kuşadası’ndaki ilk yatırımı olan, muhteşem bir doğaya sahip Pine Bay Hotels & Resorts’un Genel Müdürü Rena Çukurova, “Kuşadası’nda turizm yatırımlarımızın yanı sıra, farklı konseptlerde yeni mekanlarla beklentileri aşan deneyimler ve lezzetler sunmaya önem veriyoruz. Tapas 12 | Rooftop Tapas Bar, benzersiz bir konumda, otantik İspanyol lezzetleri ve sevgiyle hazırlanmış tabaklar sunuyor” dedi.

Paylaşılan lezzetler ve öykülerle bambaşka bir sosyal deneyim

Rena Çukurova, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tapas kültürünün önemli bir özelliği, masaya gelen lezzetlerin ve masadaki sohbetle öykülerin paylaşımı. Tabaklar elden ele geçerken, dostlar arasında paylaşılan öykülerle benzersiz bir sosyal deneyim yaşanıyor. Bu nedenle misafirlerimize, ‘arkadaşlarınızı toplayın, iştahınızı getirin ve Tapas 12'de her geceyi bir kutlamaya dönüştürelim!’ diyoruz. Tapas 12 | Rooftop Tapas Bar’ın, Kuşadası’nın çok sevilen mekanları arasında, özel bir buluşma yeri olacağına inanıyoruz.” 

Tapas 12 | Rooftop Tapas Bar, haftanın her günü hizmet veriyor. Akşam servisi için rezervasyon tavsiye ediliyor, ancak rezervasyonsuz gelenler için yer bırakılmasına da özen gösteriliyor. 7-12 kişilik gruplara, set menü ile rezervasyon imkanı sunuluyor. Bar oturma yerlerinde ise, ilk gelene ilk servis esası uygulanıyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.