Küresel Güvenlik Fuarı, Milipol Katar ekimde geri dönüyor

Inovatif çözümlerin tanıtılacağı bu uluslararası etkinlikte uzmanlar Kara, Deniz, Hava, Yapay Zeka ve Siber Güvenlik Konularını tartışacak. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Türkiye’den güçlü şirketlerin katılım sağlaması bekleniyor.

Küresel Güvenlik Fuarı, Milipol Katar ekimde geri dönüyor
Yayınlama: 25.06.2024
3
A+
A-

Katar Devleti Şeyh Tamim bin Hamad Al-Thani'nin himayesinde Katar İçişleri Bakanlığı tarafından organize edilen 15. Milipol Katar Global İç Güvenlik ve Güvenlik Fuarı, “Güvenliğin Hizmetinde Teknoloji” temasıyla 29-31 Ekim 2024 tarihleri arasında Doha Sergi ve Kongre Merkezi'nde (DECC) gerçekleştirilecek.

Bölgenin  en önemli iç güvenlik ve güvenlik etkinliği olarak bilinen Milipol Katar, kara, deniz, hava veya siber uzayda güvenlik tehditlerine yönelik çözümleri incelemek üzere küresel güvenlik politikacıları, akademisyenler, sektör liderleri ve hükümet yetkililerini bir araya getirecek. Etkinlik, Katar Devleti İçişleri Bakanlığı tarafından, Fransız İçişleri Bakanlığı'nın teknik iş ortağı olan Civipol bünyesindeki GIE Milipol'u temsil eden Comexposium Security ile ortaklaşa düzenleniyor.

Kritik güvenlik konuları tartışılacak

Katar'ın artan güvenlik ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir rol oynayan Milipol Katar 2024, ülkenin Ulusal Vizyon 2030'unun güvenlik taleplerini karşılamayı amaçlıyor. Dünyanın dört bir yanından gelen katılımcılar, fuarda güvenlik, emniyet, tespit ve önleme ekipmanları ve sistemlerindeki en son yenilikleri sergileyecek. Ayrıca, etkinlik, yüksek yapıları koruma zorluklarını, yangın önlemede devrim niteliğindeki gelişmeleri ve yol güvenliği ve emniyeti ile kritik güvenlik konularının tartışılacağı uluslararası konferans ve güvenlik seminerlerine ev sahipliği yapacak.

Yapay Zeka, Siber Güvenlik ve siber tehditlerin de ele alınacağı tartışmalarda önemli altyapılar için fiziksel ve siber güvenliğin entegrasyonu, akıllı ve güvenli şehirler için teknolojiler ve soruşturmalar için adli bilim konularına odaklanılacak.

Milipol Katar hakkında:

1996 yılında kurulan Milipol Katar, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'daki küresel iç güvenlik ve güvenlik etkinliğidir. Yalnızca sektör profesyonellerine yönelik iki yılda bir düzenlenen etkinlik, Katar Devleti İçişleri Bakanlığı tarafından, Fransız İçişleri Bakanlığı'nın teknik iş ortağı olan Civipol tarafından yönetilen GIE Milipol adına hareket eden Fransız merkezli Comexposium Security ile ortaklaşa düzenleniyor. Milipol markası, 30 yılı aşkın süredir yüksek kaliteli uluslararası iç güvenlik etkinlikleri ile birlikte anılıyor. Milipol Paris, Milipol Katar, Milipol Asya-Pasifik TechX Zirvesi ve Milipol Hindistan etkinlikleri de düzenleniyor.

Gelecek etkinlikler:

Milipol Katar: 29 – 31 Ekim 2024, www.milipolqatar.com 

Milipol Hindistan: 23 – 25 Nisan 2025, https://www.milipolindia.com/

Milipol Paris: 18 – 21 Kasım 2025, www.milipol.com 

Milipol Asya-Pasifik TechX Zirvesi: 28 – 30 Nisan 2026, www.milipolasiapacific.com

Küresel Güvenlik Fuarı, Milipol Katar ekimde geri dönüyor


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.