Küçükçekmece’de Bilgi Evleri ve Çocuk Üniversitesi gezileri başladı

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz bilim, kültür ve sanat gezileriyle çocuklar hem öğreniyor hem de vakit geçiriyor.

Küçükçekmece’de Bilgi Evleri ve Çocuk Üniversitesi gezileri başladı
Yayınlama: 09.07.2024
2
A+
A-

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen ağustos ayının sonuna kadar sürecek gezilerle toplam bin 500 öğrenciye ulaşılması hedefleniyor.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen geziler kapsamında öğrenciler; Harbiye, Robot, Aşiyan, Türkiye İş Bankası, İBB Dijital, Modern Sanatlar, Gazhane, Havacılık, Rahmi Koç, İslam Bilim ve Teknoloji, Dijital Deneyim, Kemal Sunal, Hababam Sınıfı, İtfaiye, Cumhuriyet ve Atatürk Müzeleri ile Trafik Eğitim Parkı, Rami Kütüphanesi, Matematik Evi, Florya Atatürk Köşkü, Miniatürk, Dolmabahçe, Topkapı Sarayı ve Soğuksu Macera Parkı gibi İstanbul'un tarihi ve önemli yerlerini keşfetme fırsatı yakalıyor.

Bilim, kültür ve sanat gezilerine Küçükçekmece’de ikamet eden 8-13 yaş arası tüm öğrenciler katılabiliyor. Kontenjanın sınırlı olduğu gezilere katılım sağlayabilmek için Halkalı, Cennet, İkitelli, Kanarya, Mehmet Akif, Sefaköy ve Yarımburgaz Bilgi Evlerinden herhangi birine kimlik fotokopisi ve bir adet fotoğraf ile yüz yüze kayıt yaptırılması gerekiyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.