Küçükçekmece Belediyesi’nden sokak hayvanlarına yönelik hizmet

Küçükçekmece’de Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokak hayvanları için parklardaki ve yeşil alanlardaki su ve mama istasyonlarının düzenli aralıklarla bakım ve temizliğini gerçekleştirerek, taze su ve mama takviyesinde bulunuyor.

Küçükçekmece Belediyesi’nden sokak hayvanlarına yönelik hizmet
Yayınlama: 11.07.2024
1
A+
A-

Küçükçekmece Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünde görevli Veteriner Hekim Çiğdem Eral, sokak hayvanlarına karşı herkesin duyarlı olması gerektiğini belirterek, ''Şehirleşmiş alanlar oluşturan bizler, sokaklardaki can dostlarımızın sıcak hava dalgalarından etkilenmesini önlemek için onlara gölgelik alanlar ve su temin etmeliyiz. Vatandaşlarımız kapı önlerine, bahçelere ve sokaklara temiz su kapları bırakarak kedilerimize ve köpeklerimize su takviyesinde bulunabilirler.'' dedi.

Öte yandan Küçükçekmece Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nde hayvanlara yönelik hizmetler devam ediyor. Kısırlaştırma, aşılama, tedavi ve sahiplendirme gibi hizmetlerini sürdüren belediye, sokak hayvanlarının hastalıklarının tedavileri ve gerektiğinde operasyonlarını gerçekleştirerek, kısırlaştırma işlemleri ile sağlıklı bir yaşama kavuşturuyor. 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.