Küçükçekmece Belediyesi Gençlik Çalıştayı düzenledi

Küçükçekmece Belediyesi, 2025-2029 Stratejik Planı’nın hazırlanması aşamasında gençleri de sürece dahil etmek amacıyla ‘Gençlik Çalıştayı’ düzenledi.

Küçükçekmece Belediyesi Gençlik Çalıştayı düzenledi
Yayınlama: 27.06.2024
1
A+
A-

Küçükçekmece Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik Çalıştayı’nda, 18-30 yaş arası lise ve üniversite öğrencileri projelerini ileterek, talep ve şikayetlerini dile getirdi.

Çalıştayda; kurumsal gelişim, çevre yönetimi, afet yönetimi, mekansal gelişim, kültür hizmetleri, sosyal destek hizmetleri, ilçe toplum düzeni gibi 7 konu başlığı altında gençler görüş ve önerilerini sıraladı.

Küçükçekmece Belediyesi Gençlik Çalıştayı düzenledi

Gençlere katılımlarından dolayı teşekkür eden Başkan Kemal Çebi, “Sizin önerilerinizi, desteklerinizi almak için buradayız. Sadece sizden değil toplumun her kesiminden talep almak ve değerlendirmekle yükümlüyüz. Yerel yönetimlerin görevi; vatandaşın yaşam alanında her türlü imkânı sunabilmek ve bunları sunarken de sosyal belediyecilikten uzaklaşmamak ve herkese eşit şekilde hizmet verebilmektir.” dedi.

Küçükçekmece Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından çalıştay öncesinde öğrencilere özel bir anket uygulandı. Yapılan anketin sonuçlarına göre gençler tarafından, en başarılı 5 hizmet olarak; sosyal tesis hizmetleri, kütüphane hizmetleri, kültür ve sanat etkinlikleri, çevre ve yeşil alan hizmetleri ve gençlik festivalleri seçildi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.