Kripto para platformu, tüm ‘meme coin’leri çatısı altında topluyor

Kripto para platformu PayPayu, tüm ‘meme coin’leri bir araya getirerek, yatırımcılara daha düşük işlem ücretleri ve daha hızlı işlemler sunmayı hedeflediğini duyurdu.

Kripto para platformu, tüm ‘meme coin’leri çatısı altında topluyor
Yayınlama: 02.02.2024
4
A+
A-

Binance Smart Chain (BSC) üzerindeki meme coin’leri bir araya getirmeyi amaçlayan PayPayu, BSC’nin verimliliğini meme coin ekosistemine taşımayı hedefliyor. Platform tarafından edinilen bilgilere göre; Binance Smart Chain’in yüksek hızını ve maliyet etkinliğini meme coin yatırımcıları için hızlı işlemler ve düşük işlem ücretleri sunmak için kullanan yeni platform, alım satım işlemlerinde almadığı vergi kesintisini de içeren kullanıcı odaklı yaklaşımıyla öne çıktı. Toplam arzının yüzde 80’ini PancakeSwap üzerinde kalıcı olarak kilitleyen proje; çeşitli bağımsız denetleme kuruluşlarından aldığı yüzde 100’lük güven skoruyla güvenirlik konusunda da beklentileri karşılamayı başardı. Sosyal medya platformlarındaki topluluğuyla etkileşimlerini geliştiren proje; 2020’ye damga vuran DOGE, 2021’in yıldızı SHIB, 2022’de öne çıkan PEPE ve geçtiğimiz yılın favorisi BONK gibi meme coin’lerden ilham alarak, favori meme coin’leri bir araya getirmek amacıyla geliştirildi.

Kripto para platformu, tüm ‘meme coin’leri çatısı altında topluyor

PİYASA DEĞERİNİ 30 İLA 50 MİLYON DOLARA TAŞIYACAK

İlk faz için birim fiyatındaki iki sıfırı kısa süre içinde kaldırarak toplam piyasa değerini 30 ila 50 milyon dolar arasına taşıma hedefiyle başlatılan proje, uzun vadede 500 milyon dolarlık bir piyasa değeri beklentisiyle geliştirildi. Kripto para biriminin yanı sıra Web3 tabanlı bir transfer platformu da sunan PayPayu; farklı dijital cüzdanlarla entegre bir biçimde çalışarak itibari para birimleriyle erişilebilirliği de güçlendirdi. Ayrıca 350 farklı kripto cüzdanına uyum sağlayan PayPayu platformu, kullanıcılara çeşitli kripto paralarla işlem yapma esnekliği sunuyor. Meme coin’lerin kripto ekosistemi gözündeki güvenilirliğini artırmak ve dalgalı piyasadaki riskleri azaltmak için harekete geçen geliştiricilerin ortaya koyduğu proje, meme coin’leri bir araya getirme vizyonuyla sektör için de bir kilometre taşı olma başarısı kazandı.

MEME COIN’LERİ ÖDEME ARACINA DÖNÜŞTÜRECEK

Meme coin’lerin belirli dönemlere damga vuran performanslarını daha kalıcı ve istikrarlı hale getirmeyi amaçlayan ve listelenen Payu Coin, PayPayu uygulamasıyla meme coin’lerin mobil ödeme sistemlerinde kullanılmasına yönelik testlerine de hız verdi. Bu sayede meme coin’leri günlük finansal ihtiyaçlarda kullanılabilen bir dijital ödeme aracına dönüştürmeye hedefleyen proje, 2024 sonuna kadar 300 binden fazla kullanıcıya ulaşmayı amaçlıyor.

coin, Ekonomi, Kripto
www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.