Konya Şehir Tiyatrosu’nun 2 yeni oyununa 5 ödül birden

Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Maskeliler” ve “Narnia Günlükleri” adlı iki yeni oyun, 11. Uluslararası Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri’nde 5 farklı kategoride ödüle layık görüldü.

Konya Şehir Tiyatrosu’nun 2 yeni oyununa 5 ödül birden
Yayınlama: 27.06.2024
0
A+
A-

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Şehir Tiyatrosu’nun iki oyunu, 11. Uluslararası Yeni Tiyatro Dergisi Emek ve Başarı Ödülleri’nde ödüller kazandı.

2024 sezonunda Türkiye genelinde 300’den fazla oyunu takip eden Yeni Tiyatro Dergisi yöneticileri ve jüri üyeleri, yaptıkları değerlendirmeler sonucunda, Konya Şehir Tiyatrosu’nun “Maskeliler” ve “Narnia Günlükleri” adlı iki yeni oyununa ödüller verdi.

İstanbul Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ödül töreninde Konya Şehir Tiyatrosu’nun söz konusu iki oyunu 5 farklı kategoride ödül kazandı.

“Emek Ödülü” dalında Çağatay Çiftçi, “Jüri Ödülü Yılın Yönetmeni” dalında ise Maskeliler oyunuyla Hakkı Kuş ödüle layık görüldü.

 “Oyunculuk Başarı Ödülü” kategorisinde Maskeliler oyunuyla Erkan Koç ödül alırken, “En İyi Müzikal Kadın Performans” dalında ise Narnia Günleri’nden Duygu Şen ve Zeynep Çimenciler ödül alan isimler oldu. Narnia Günlükleri oyunu ayrıca “Jüri Ödülü Yılın Prodüksiyonu” ödülünün de sahibi oldu.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.