Konya Lise Medeniyet Akademisi eğitim çalıştayını yaptı

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Lise Medeniyet Akademisi, 2023-2024 Fuat Sezgin döneminin eğitim çalıştayını gerçekleştirdi.

Konya Lise Medeniyet Akademisi eğitim çalıştayını yaptı
Yayınlama: 01.06.2024
3
A+
A-

Merkezde 5, ilçelerde 4 olmak üzere toplamda 9 şubesiyle hizmet veren Lise Medeniyet Akademisi’nde “Fikirlerin Gücü ile Yarının İnşası” başlığıyla yaz dönemi başlamadan kış döneminin değerlendirmesi yapıldı. Büyükşehir Taş Bina Kültür Sanat’ta düzenlenen çalıştaya, hem eğitimciler hem de eğitimin bir parçası olan öğrenciler katıldı. Deneyimlerin paylaşıldığı, yenilikçi fikirlerin tartışıldığı ve grup çalışmalarının yapıldığı eğitim çalıştayı, katılımcılara eğitimde yeni bakış açılarını tartışma imkanı sundu. Öğrencilerin öğrenim yöntemlerine ve eğitimin imkânlarına dair soruları değerlendirdiği çalıştayın sonunda eğitmenler ve öğrenciler katılım sertifikalarını aldı. 

İki gün süren çalıştayın sonunda programın pedagojik açıdan kendilerine katkıda bulunduğunu ve eğitimde farklı yaklaşımları keşfettiklerini belirten katılımcılar, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür etti.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.