Kızılca Köy’ünde Kırsal Kalkınma Toplantısı yapıldı

Mamak Belediyesi Kızılca Köyü’nde düzenlediği “Üretici Kadın Odaklı Kırsal Kalkınma Toplantısı”yla yerel üreticilerden gelen talepleri değerlendirdi.

Kızılca Köy’ünde Kırsal Kalkınma Toplantısı yapıldı
Yayınlama: 05.09.2024
2
A+
A-

Kırsal Hizmetler Müdürlüğünün düzenlediği toplantıya Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre, Mamak Belediye Başkanı Danışmanı İsmail Gençkurt, Kırsal Hizmetler Müdürü Mehmet Murat Erten, Belediye Meclis Üyeleri Melike Üçgül Yalçın ve Ali Deniz’in yanı sıra mahalle muhtarları da katıldı. Kızılca Konağı’nda kadın üreticilerle bir araya gelen Mamak Belediyesi yetkilileri, üretici kadınların taleplerini dinledi, çözüm için birlikte çalışmak ve Mamak’ı tarımda bir marka haline getirmek için karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Mamak Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Mehmet Murat Erten, ilçemizin kırsal mahallelerinde üretime katkı sunan kadınların emeklerinin karşılığını alabilmeleri için toplandıklarını belirterek, yönetim anlayışlarında kadınların bu ülke için bir mihenk taşı olduğunu ve Türk kadınının olmadığı bir üretimin düşünülemeyeceğini söyledi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.