Kısacık: Türkiye’yi iki kutuplu siyasetten kurtaracak tek parti, DEVA Partisi’dir

DEVA Partisi Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, partisinin 2. Olağan Adana İl Kongresi’ne katılarak ülke gündemi ve DEVA Partisi’nin Türkiye siyasetindeki misyonu hakkında konuştu.

Kısacık: Türkiye’yi iki kutuplu siyasetten kurtaracak tek parti, DEVA Partisi’dir
Yayınlama: 22.07.2024
0
A+
A-

Kısacık, Kongre süreçlerinin partiler için bir yenilenme ve geleceğe yönelik yeni adımların atıldığı ilk etap olarak değerlendirerek, Adana’da gerçekleştirilen kongre süreçlerinde çaba sarfeden teşkilat mensuplarına ve parti üyelerine teşekkür etti.

Türkiye’yi ayrıştırıcı dar bir koridora sıkıştırdığını ifade eden Kısacık, “Türkiye’de siyaset dar bir alana sıkıştırılmış durumda. İktidar Türkiye’yi iki kutuplu hale getirmiş vaziyette. Ancak yerel seçimlerde vatandaşlarımız, bu kutuplaştırmacı siyasete karşı olduğunu sandığa gitmeyerek gösterdi. Türkiye seçim tarihinde rekor sayıda seçmen sandığa gitmedi. Ülkemizin ve 85 milyon vatandaşımızın, bu dar koridorda sıkıştırılıp hapsedilmesine müsaade etmeyeceğiz. DEVA Partisi bu misyonla Türkiye’nin umududur. Türkiye’yi iki kutuplu siyasetten kurtaracak tek parti, DEVA Partisi’dir.” dedi.

Kısacık, iktidarın kutuplaştırmacı siyasetinin muhalefeti de ideolojik söylemlerle tökezlettiğini, mevcut siyasi partilerin siyasi argümanlarının ve araçlarının bu kutuplaştırma karşısında üretken olamadığını, muhalefetin de kendi seçmenini aynı ideolojik yaklaşımlarla yönlendirdiğine dikkat çekerek, şunları söyledi:

“DEVA Partisi olarak Türkiye’nin geleceğini konuşacağız, aydınlık yarınlarını konuşacağız. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın ekonomiyi yönettiği dönemde olduğu gibi, ‘1 dolar 1 TL olur mu?’, diye konuşulan, tartışılan günleri geri getireceğiz. İdeolojilerle değil, demokrasiyle vatandaşlarımızın birbirini ayırmadığı, dışlamadığı, ayrıştırmadığı bir gelecek inşa dedeceğiz.”

Türkiye’de yaşanan sorunların, ideolojik kapışmalar üzerinden dizayn edilen siyasetle kötü yönetimin sonucu olduğunu vurgulayan Kısacık, DEVA Partisi’nin bu tür kavgalarla değil Türkiye’nin sorunlarını ve çözümlerini gerçekçi bir yaklaşımla çalıştığını, liyakatli ve tecürbeli kadrosuyla, ülke yönetimine hazır olduğunu söyledi. 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.