DS Automobiles, Paris’te Tour d’Argent restoranın yeniden açılışına destek oluyor

DS Automobiles, Paris’in en ikonik restoranlarından Tour d’Argent’ın yeniden açılması sebebiyle özel bir ortaklığa daha imza attı. DS Automobiles, bu özel açılış için özel olarak tasarlanmış bir DS 9 üretti.

DS Automobiles, Paris’te Tour d’Argent restoranın yeniden açılışına destek oluyor
Yayınlama: 29.09.2023
28
A+
A-

Fransa’nın başkenti Paris’in kalbinde, 1582 yılında açılan ve Seine Nehri ile Notre-Dame de Paris Katedrali’nin muhteşem manzarasını sunan, gastronomi sanatının ikonik mekanlarından Tour d’Argent, yenilenme sürecinin ardından yeniden kapılarını açtı. Restoranın ünlü servis ritüeliyle misafirlerin önünde hazırlanan ve tarifi 1890 yılında standartlaştırılan meşhur Tour d’Argent ördeğinin tadına bakmak için sanatçılar, yazarlar ve devlet başkanları sıraya giriyor. Restoranın yaklaşık 300 bin şişelik efsanevi mahzeni de dünyanın en prestijlilerinden biri olarak kabul ediliyor. Bu eşsiz deneyim Fransız gastronomi tarihinin bir parçası olarak öne çıkıyor. İlk kez 1933 yılında Michelin Rehberi tarafından “Üç Yıldız” verilen Tour d’Argent, mimar Franklin Azzi liderliğinde bir yılı aşkın çalışmanın ardından yeniden misafirlerini ağırlamaya başladı. Şef Yannick Franques, Tour d’Argent mutfak mirasından gelen ve restoranı böylesine ünlü kılan klasik tarifleri geliştirmenin yanı sıra yeni tarifler de sunuyor.

Tour d’Argent için üretilmiş benzersiz bir DS 9

Restoranın beşinci katında, en iyi Fransız el sanatları atölyeleriyle birlikte tasarlanan yeni bir daire, misafirlerini mekanın konukseverlik, kalite ve samimiyetten oluşan tarihini paylaşmaya teşvik ediyor. Seyahat keyfi ile zarafetten ilham alan bu özel konuk dairesine olan yolculuk, Gece Mavisi rengindeki “Tour d’Argent” imzası ve restoranın arması ile tasarlanan DS 9 Opera E-Tense 250’de, bir Paris yaşam tarzı deneyimi sunuyor.

DS 9, tüm dünyaya yayılan ve ulusal bir yaşam sanatı deneyiminin ifadesi olan Fransız seyahat sanatını temsil ediyor. Kabin, “Saat Kayışı” döşemeli, ısıtmalı, masajlı ve havalandırmalı Bazalt Siyah Nappa deri koltuklarla zarafet ve konforun somut bir örneğini gösteriyor. Arka koltuklarda, DS Automobiles’in usta zanaatkarları tarafından geliştirilen birinci sınıf kol dayanağı ve özel Lounge koltuk başlıkları, olağanüstü uzmanlığı temsil ediyor. Daha birçok özelliğin yanı sıra, yoldaki kusurları okuyan bir kamera tarafından kontrol edilen aktif süspansiyon, ses ve ısı izolasyonlu yan camlar ve ön cam sayesinde güçlendirilmiş yalıtımla birlikte konfor, erişilemez boyutlara ulaşıyor.

DS Automobiles CEO’su Olivier François, “Paris’in en eski restoranı, gastronomi simgesi ve Fransız uzmanlığının sıcak noktası olan Tour d’Argent’ın yeniden doğuşuyla ilişki içinde olmak, DS Automobiles için bir gurur kaynağıdır. Birlikte, Fransız yaşam sanatının dünya çapındaki etkisine kendi faaliyet alanlarımız çerçevesinde katkıda bulunuyoruz” dedi.


EKONOMİ GÜNDEMİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.