Kent Lokantası’nın ikincisi Çiğli’de açıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın seçim döneminde verdiği sözlerden biri olan Kent Lokantası’nın ikinci şubesi Çiğli Maltepe Mahallesi’nde açıldı.

Kent Lokantası’nın ikincisi Çiğli’de açıldı
Yayınlama: 09.07.2024
2
A+
A-

İzmir'de Kent Lokantası’nın ikinci şubesi Çiğli Maltepe Mahallesi’nde hizmete alındı. Hafta içi saat 11.30’dan itibaren hizmet verecek lokantada dört çeşit yemekten oluşan menü 50 TL’den sunulacak. 

Kent Lokantası’nın açılışına katılan Çiğli Maltepe Mahallesi Muhtarı Ramazan Arslan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’a teşekkürlerini iletirken, “Dar gelirli vatandaşlarımız da faydalanacak. Dışarıda yemeğin artık maliyeti çok yüksek. Böyle olağanüstü bir iş yaptığı için başkanımıza çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kent Lokantası’nın ikincisi Çiğli’de açıldı

Kent Lokantası’nın menüsü, her gün gıda mühendisleri tarafından belirleniyor. Fiks menü 4 çeşitten oluşuyor.  Kent Lokantası’nda İzmir’in suyu ve ekmeği tüketiliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza AŞ bünyesinde Ödemiş Bademli’de üretilen doğal kaynak suyu Bademsu ve Çiğli Halk Ekmek Fabrikası’nda üretilen Halk Ekmek yer alıyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Lokantalarını herkesin kolaylıkla erişebileceği, özellikle öğrenciler, çalışanlar ve emeklilerin bulunduğu bölgelerde yaygınlaştırmak için çalışmalarını sürdürecek.

Kent Lokantası’nın ikincisi Çiğli’de açıldı


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.