Kayseri’de üniversite ile “afet” çalışmalarına yönelik iş birliği yapıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, afetlere yönelik eğitim, tatbikat ve engellilere yönelik afet çalışmalarına katkı sunacak karara imza attı.

Kayseri’de üniversite ile “afet” çalışmalarına yönelik iş birliği yapıldı
Yayınlama: 09.07.2024
0
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kamu kurum ve kuruluşları ve Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ile iş birliğine devam ediyor. 

Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Meclis Toplantısı, Memduh Büyükkılıç başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. 82 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlandığı toplantıda maddeler arasında bulunan ve afetlere yönelik eğitim, tatbikat ve engellilere yönelik afet çalışmalarına önemli bir katkı sunulmasına imkan tanıyacak talep de meclis üyelerince görüşüldü.

Büyükşehir Belediye Meclisi, Kayseri’de yürütülecek olan afet eğitimleri, tatbikatları ve engellilere yönelik yapılacak afet çalışmaları ile ilgili Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile Nuh Naci Yazgan Üniversitesi arasında protokol imzalamak üzere Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç veya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Avukat Hüseyin Beyhan’a yetki verilmesi talebini görüşerek oy birliği ile karara bağladı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.