Kayseri’de ”İşverenlere Yönelik Faaliyetler” konulu sunum gerçekleştirildi

Kayseri Kariyer Konferansları projesi çerçevesinde, personele ”İşverenlere Yönelik Faaliyetler” konulu sunum gerçekleştirildi.

Kayseri’de ”İşverenlere Yönelik Faaliyetler” konulu sunum gerçekleştirildi
Yayınlama: 31.05.2024
0
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kayseri Kariyer Konferansları projesi kapsamında personele Kayseri Çalışma ve İş Kurumu Müdürü (İŞKUR) Ayşe Ak tarafından ''İşverenlere Yönelik Faaliyetler'' konulu sunum gerçekleştirildi.

Kayseri Kariyer Merkezi olarak eğitim çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, şunları söyledi:

“Biz Kayseri Kariyer Merkezi adı altında işverenle iş arayanları buluşturma noktasıyız. İddialı olacak ama Türkiye’de tek ücretsiz hizmet veren ve en kapsamlı kariyer merkezi olmaktan da gurur duyduğumuzu ifade etmek isterim. Burada İŞKUR Müdürümüzün de gerçekten ciddi katkıları oldu. Türkiye’ye örnek bir fuar yapmanın orda gururunu da hep beraber yaşadık. Hakikaten Kayseri, Türkiye’ye örnek olan çalışmaları artarda yapıyor.”

Öztürk, Kayseri’nin Türkiye’ye örnek olan çalışmaları ardı ardına yaptığına dikkat çekerek, “Dolayısıyla burada binlerce insanı o fuarda buluşturduk ve iş arayanla işverenin diyaloğunu sağladık. Binlerce insanın iş bulmasına vesile olduk. Aynı zamanda firmaların aradıkları nitelikli personelleri bulmalarına vesile olduk. İstihdama katkı sağladık.” ifadelerini kullandı.

Kayseri Çalışma ve İş Kurumu Müdürü (İŞKUR) Ayşe Ak ise ''İşverenlere Yönelik Faaliyetler'' konulu personele sunum gerçekleştirdi. 


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.