Kayseri’de Aile Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu protokolü imzalandı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Mahallesi’nde inşa edilecek olan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu protokolü imza törenine katıldı.

Kayseri’de Aile Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu protokolü imzalandı
Yayınlama: 09.08.2024
1
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan ve Hayırsever İş İnsanı Osman Özsuveren ile birlikte Sahabiye Mahallesi’nde inşa edilecek olan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu protokolü imza törenine katıldı.

Kayseri’de hayırsever-kamu kurumları iş birliği ile birçok proje hayata geçmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan ve Hayırsever İş İnsanı Osman Özsuveren ile birlikte Sahabiye Mahallesi’nde inşa edilecek olan Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu protokolü imzaladı.

Başkan Büyükkılıç, hayırsever Özsuveren ailesine teşekkür ederek, “Sahabiye bölgesinde 6 hekimin hizmet vereceği, aynı zamanda 112 Acil’in de yine merkezden etrafa rahatlıkla ulaşacağı bir ortamda bu ihtiyaçları giderecek olan önemli bir aile sağlık merkezinin, hayırseverimiz marifetiyle imzasını atıyoruz. Kendilerine minnet duyuyor, şehrimiz adına teşekkür ediyoruz. Besmeleyi çektik, imzayı attık, inşallah 1 sene civarındaki bir süre içerisinde bitirmeyi amaçlıyoruz.” diye konuştu.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.