Kayseri OSB’de Yeni İş Merkezinin Temeli Yakında Atılıyor

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB), sanayicilerinin ihtiyaçlarını hızlı ve kolay şekilde karşılamak amacıyla yeni bir iş merkezi inşa ediyor. Hafriyat ve zemin iyileştirme çalışmaları tamamlandıktan sonra, yeni iş merkezinin temel betonu dökülecek.

Kayseri OSB’de Yeni İş Merkezinin Temeli Yakında Atılıyor
Yayınlama: 16.06.2024
2
A+
A-

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Bölge Müdürü Abdulmenap Esko ve Fen İşleri Müdür Vekili Abdullah Ekinci ile birlikte Fevzi Mercan Camii’nin yanında başlatılan yeni iş merkezi inşaatını yerinde denetledi. Başkan Yalçın, yeni iş merkezinin 24. ve 27. caddeler arasında yaklaşık 25 dönümlük alanda yer alacağını belirtti. Projenin tamamlanmasıyla birlikte bu alan önemli bir cazibe merkezi haline gelecek.
Sanayicilere Büyük Kolaylık

Kayseri OSB’de Yeni İş Merkezinin Temeli Yakında Atılıyor

Başkan Yalçın, “Sanayicilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda uzun süreli bir çalışma ile oluşturduğumuz yeni iş merkezi projemizin temellerini, ön hazırlıkların bitimiyle beraber inşallah yakın zamanda atacağız. 2026 yılı içerisinde bitirilmesini planladığımız yeni iş merkezimiz sayesinde sanayicilerimiz ihtiyaçlarını karşılamak için başka yerlere gitmekten kurtulacaktır. Bu sayede tasarruf sağlanacak ve işler daha kolay hale gelecektir. Kayseri OSB sanayicilerimize hayırlı olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Kayseri OSB’de Yeni İş Merkezinin Temeli Yakında Atılıyor

Merkezi ve Ulaşılabilir Konum
Yeni iş merkezinin, Fevzi Mercan Camii otopark alanı ile birlikte farklı bir çevre düzenlemesine sahip olacağını belirten Yalçın, “Yeni iş merkezimiz ulaşım ve konum itibari ile Kayseri Organize Sanayi Bölgemizin en iyi noktasında yer almaktadır.” dedi. Mimari proje konseptinin Fevzi Mercan Camii odaklı olarak düşünüldüğünü ifade eden Başkan Yalçın, “Camiye saygılı bir yaklaşımla yürüttüğümüz mimari çalışma sayesinde ticaret odaklı bir proje ortaya çıkarılmıştır. Projemiz; farklı 6 tipte 36 dükkân, 1 fırın ve 1 kafeterya olarak tasarlanmış olup, açık alanlara ulaşım kolaylığı ve 1044 araç kapasiteli otopark planlanmıştır.” diye konuştu.
Camii ile Uyumlu Tasarım
Yeni iş merkezinin cephe ve mimari formunun Fevzi Mercan Camii siluetine uygun malzeme kullanılarak yapılacağını söyleyen Başkan Yalçın, “Projemizin analizleri bu yönlü yapılarak cami ile bir bütünlük sağlanmıştır. Gelen müşteri ve vatandaşlara da hitap etmesi açısından bir kafeterya planlanmıştır. Bekleme ve oturma alanları ile yeşil alan düzenlemesi ayrıca gerçekleştirilecektir.” ifadelerini kullandı.
Güvenlik ve Otopark Düzenlemeleri
Başkan Yalçın, inşaat çalışmaları sırasında güvenliğin sağlanabilmesi için alanın çevrildiğini ve oluşabilecek otopark sıkıntısı nedeniyle bölgeyi kullanacak vatandaşların özellikle Cuma günleri farklı noktaları tercih etmelerinin önem arz ettiğini belirtti.
Kayseri OSB’de yapılacak bu yeni iş merkezi, bölgedeki sanayicilere önemli kolaylıklar sağlayacak ve OSB’nin altyapısını güçlendirerek, bölgeyi daha da cazip hale getirecek.

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.