Kayseri OSB Yönetimi, IBIA Expo 2024’te sanayicileri yalnız bırakmadı

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın ve yönetimi, İstanbul’da kapılarını açan IBIA Expo 2024 3. Uluslararası Yatak Yan Sanayi ve Teknolojileri Fuarı’na katılan Kayserili sanayicileri yalnız bırakmadı.

Kayseri OSB Yönetimi, IBIA Expo 2024’te sanayicileri yalnız bırakmadı
Yayınlama: 27.09.2024
2
A+
A-

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Yibur, Yönetim Kurulu Üyeleri Zafer Baktır ve Nuri Çetinçağlar ile Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Yusuf Sarıalp’ten oluşan Kayseri OSB Heyeti, İstanbul Fuar Merkezi’nde 25-28 Eylül 2024 tarihleri arasında ziyarete açılan IBIA Expo 2024 fuarına katılan Kayseri OSB sanayicilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

IBIA Expo 2024-3. Uluslararası Yatak Yan Sanayi ve Teknolojileri Fuarı’na katılan ve ürünlerini tanıtan Kayseri OSB sanayicilerini ziyaret eden Kayseri OSB Heyeti, açılan stantlarda sergilenen ürünlere ve fuara ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

IBIA Expo 2024’te yaptıkları ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulunan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, şunları söyledi:

“Kayseri’de, mobilya ve çelik kapı sektörlerinde başarılı fuar organizasyonları gerçekleştiriyoruz. Özellikle yatak yan sanayi ve teknolojileri gibi farklı alanlarda da Kayseri’de fuar organize edilmesi konusunda çalışmalar yürütmekteyiz. İnşallah önümüzdeki Kasım ayında YANEXPO Ahşap, Metal, Plastik Üretim Yan Sanayileri ve Aksesuarları Fuarımızı, Kayseri OSB Fuar Merkezimizde gerçekleştireceğiz. Şehrimizde belli başlı sektörlerde yapılan üretimin mutlaka tanıtıma ihtiyacı var. Bu yönde adımlar atmaya devam edeceğiz.”

Başkan Yalçın, “1-2 yıl gibi bir sürede Kayseri OSB Fuar Merkezimizde her ay 1 fuar, yılda 12 fuar yapma hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Bu hedefe ulaşmak, sanayicilerimizi yeni fuarlarla tanıştırmak arzusundayız. İnşallah Kayseri adını fuarlarla duyuracak.” şeklinde konuştu.  


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.