Kayseri Büyükşehir Belediyesinden “Sportif Kayseri” uygulaması

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Sportif Kayseri” mobil uygulamasını hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinden “Sportif Kayseri” uygulaması
Yayınlama: 21.08.2024
2
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Akıllı Şehircilik ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Spor A.Ş. iş birliğiyle hayata geçirilen Sportif Kayseri Mobil Uygulaması, kentteki sportif etkinlikleri ve amatör futbol maçlarını dijital platforma taşıyor.

Sportif Kayseri Projesi kapsamında, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi. Encümen Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıda, yakında vatandaşın hizmetinde olacak uygulamanın detayları masaya yatırıldı.

Uygulama sayesinde anlık bilgi paylaşımı ile spor etkinlikleri ve amatör futbol maçları hakkında en güncel bilgiler anında kullanıcılara iletilecek. Tarihler, saatler, etkinlik yerleri gibi tüm detaylar uygulamada yer alacak. Kişisel takip ve profilleme özelliği ile kullanıcılar, kendi profillerini oluşturarak ilgi duydukları etkinlikleri ve maçları daha kolay takip edecek.

Eğitici içeriklerin de yer alacağı uygulama içerisinde sporla ilgilenen herkes için sağlıklı yaşam, beslenme ve fitness rehberleri de yer alacak.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.