Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden öğrencilere danışmanlık hizmeti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi, üniversite adaylarına YKS tercih sürecinde ücretsiz danışmanlık hizmeti sunuyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden öğrencilere danışmanlık hizmeti
Yayınlama: 23.07.2024
0
A+
A-

KAYMEK A.Ş. Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarına göre üniversite tercihi yapacak gençlere danışmanlık hizmeti veriyor.

Büyükşehir Belediyesi KAYMEK A.Ş.’nin ücretsiz kurs ve rehberlik hizmetleri 25 Temmuz- 2 Ağustos tarihleri arasında YKS Tercih Danışmanlığı hizmeti verecek.

Büyükşehir belediyesi, öğrencilere ve ailelerine yönelik ücretsiz danışmanlık için Hunat Hatun Medresesi, KAYMEK İhtisas Merkezi ve Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi olmak üzere üç merkezi belirledi.

Rehber öğretmenler eşliğinde, gençlerin tercihlerini kolay ve isabetli bir şekilde yapmaları için üç merkezde 10.00 – 20.00 saatleri arasında ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetinden, YKS tercih sürecinde olan ve dileyen tüm vatandaşlar yararlanabilecek.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nden öğrencilere danışmanlık hizmeti


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.