Kavuncu: Sen-Seç uygulaması karar alma mekanizmasına katkı sağlayacak

İYİ Parti Grup Başkanvekili Buğra Kavuncu, parti üyeleri için geliştirilen SenSeç uygulamasına ilişkin genel merkez binasında açıklama yaptı.

Kavuncu: Sen-Seç uygulaması karar alma mekanizmasına katkı sağlayacak
Yayınlama: 04.09.2024
3
A+
A-

İYİ Parti Grup Başkanvekili Kavuncu, İYİ Parti’nin özellikle karar alma mekanizmalarına yeni bir soluk getirecek telefon uygulamasının hayata geçtiğini belirterek, “2022 yılının sonlarında çalışmalarına başlanan ve bugün son halini alan Sen-Seç uygulaması, yapay zeka destekli olarak geliştirilen telefon uygulaması sayesinde parti üyelerinin görüşlerini ve eğilimlerini belirlemede karar alma mekanizmasına katkı sağlayacak.” dedi.

TBMM çalışmalarında, çoktan seçmeli soruların yanı sıra açık uçlu sorularla da TBMM gündemine taşınması istenen başlıkların belirleneceğine değinen Kavuncu, “Bu seçimler ışığında, aynı zamanda üyelerin kararlarındaki demografik kırılımlar da belirlenecek ve böylece geniş bir veri ortaya çıkacak. Bu veriler, İYİ Parti’nin kullandığı yapay zeka destekli altyapıyla değerlendirilecek ve kümelendirilecek.” diye konuştu.

Kavuncu: Sen-Seç uygulaması karar alma mekanizmasına katkı sağlayacak

 Kavuncu, her bir parti üyesinin, uygulamayı indirdiği ve kullanıcı oluşturduğu andan itibaren bir profilinin oluşacağını dile getirerek, şunları söyledi:

“Bu profilde, parti politikalarının şekillendirilmesinde katılım sağlayan üyelerin “İYİ Sıralama” sekmesi sayesinde katılımlarının derecesini görebilecekleri bir profil sayfası olacak. Katılım sağlayan üyeler, genel merkezimizin belirlediği mekanizmalarla katılımlarını bir üst seviyeye taşıma imkânı elde edecek.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.