Kavalar’ın ismi Bornova Kültür Merkezi’ne verildi

Büyükpark’ta bulunan Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’ne, Bornovalıların ‘Nevzat Abisi’, Kavalar’ın adı verildi.

Kavalar’ın ismi Bornova Kültür Merkezi’ne verildi
Yayınlama: 06.06.2024
0
A+
A-

14 Nisan’da bir süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek yaşamını yitiren CHP Bornova Eski İlçe Başkanlarından Nevzat Kavalar, ölümünün 52. gününde Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’nde anıldı. Büyükpark’ta bulunan Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’ne Kavalar’ın adı verildi.

Nevzat Kavalar’ın tüm Bornova’da herkes tarafından sevilen bir isim olduğunu söyleyen Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, “O futbol takımında kaptan, mahallenin sözü geçen güzel abisi, siyasette önder, ilçede başkandı. Siyasette hedeflediği ve hak ettiği yerlere gelemediği düşünülüyor. Fakat ne görevler yapmış siyasetçiler gördük ki Nevzat Kavalar gibi güzel anılmadı, anılmıyor.” diye konuştu.

Anma töreninde Kavalar Ailesi adına kürsüye gelen Oğlu Ahmet Kavalar duygu yüklü bir konuşma yaptı. Babasının kendilerine her zaman sevgi ve birlikteliğin önemini anlattığını söyleyen Kavalar, “O sadece bir siyasetçi değil, idealleri, bitmek bilmeyen enerjisi ve sonsuz sevgisiyle hepimize ışık tutan bir rehberdi. Babamın adının bu kültür merkezine verilmesi onun hayatındaki ilkelerin, değerlerin bir yansımasıdır.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.