Karavan Show Eurasia ve Tiny Home Show Fuarları Eylül’de kapılarını açacak

İstanbul, 24 -28 Eylül 2024 tarihleri arasında Karavan Show Eurasia ve Tiny Home Show isimli iki önemli fuara birden ev sahipliği yapacak. Birleşik Fuar Yapım A.Ş. (BİFAŞ) organizatörlüğünde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek eş zamanlı etkinliklerde karavan ve tiny house dünyasının en yeni trendleri ve teknolojileri sergilenecek.

Karavan Show Eurasia ve Tiny Home Show Fuarları Eylül’de kapılarını açacak
Yayınlama: 02.09.2024
1
A+
A-

Karavan tutkunlarını ve sektör profesyonellerini bir araya getirecek Karavan Show Eurasia, katılımcılara en yeni karavan modellerini, aksesuarlarını ve kamp ekipmanlarını tanıtırken, aynı zamanda açık hava yaşamını sevenler için ilham verici fikirler yaratacak. Fuar, karavan endüstrisinin önemli markalarının ürünlerini sergileyeceği, ziyaretçilere doğayla iç içe yaşamanın keyfini çıkarmaları için fırsatlar sunacak. Türkiye’nin sektöründeki tek uluslararası fuarı Karavan Show Eurasia’nın resmi ulaşım sponsoru ise ülkemizin en büyük markalarından olan THY.

Tiny Home Showise, küçük yaşam alanları ve minimal yaşam felsefesi ile ilgilenenler için özel olarak hazırlanmış bir etkinlik. Tiny house meraklılarına, modern ve fonksiyonel küçük ev tasarımlarının, mobilyaların ve iç mekan çözümlerinin tanıtılacağı fuarda sürdürülebilir yaşam ve küçük alanlarda büyük yaşam ideallerine ilgi duyanlar için geniş bir yelpazede seçenekler sunulacak.

Fuarların organizatörü BİFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Vural konuyla ilgili olarak, “Karavan ve tiny house sektörü hızla büyüyen ve gelişen büyük bir alan. Bu yılki etkinliklerimizde, hem karavan hem de tiny house dünyasında en son yenilikleri ve trendleri katılımcılarla buluşturmayı hedefliyoruz. Her bütçeye uygun farklı özelliklerde karavanlar ve tiny house çeşitlerinin sergileneceği bu büyük organizasyon hem yerli hem de uluslararası ziyaretçiler için eşsiz bir deneyim sunacak. Yurt dışından da çok fazla talep geliyor. Avrupa, Ortadoğu ve Kuzey Afrika, Avrasya bölgesinden de önemli alıcılar ve yatırımcıların ağırlanacağı fuarda karavan çeşitleri, mobil evler, çadırlar, kamp ürünleri başta çelik, ahşap, konteyner, prefabrik, bungalov, glamping evler yer alacak, en yeni, gelişmiş tasarımlar sergilenecek. Tüm sektör fuarda bir araya gelecek” dedi.

Karavan Show Eurasia ve Tiny Home Show Fuarları Eylül’de kapılarını açacak

Karavan Üretici ve Tedarikçileri Derneği (KAİTED) Başkanı Ahmet Fazlıoğlu “Sektörümüz açısından büyük önem taşıyan Karavan Show Eurasia fuarını destekliyoruz. Özellikle ekonomik olarak zorlu bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde, kamp karavan tutkunlarını bir araya toplayıp birçok alternatif ile buluşturan fuar organizasyonları çok değerli. Üretici firmalarımızın fiyattan ziyade kalite yarışına girmeleri bizleri memnun ediyor. Üretimde dış pazar sektörümüz için önemli bir yerde, ürünlerimizin kalitesinin artması hem iç pazardaki talebi hem de dış pazardaki talebi tetikleyecektir” dedi.

Karavan Show Eurasia ve Tiny Home Show Fuarları Eylül’de kapılarını açacak

Tüm Mobil Ev Sanayicileri ve Dayanışma Derneği (TÜMEVSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yıldız “İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenecek olan Tiny Home Show, sektörümüzün geleceği adına büyük bir adım niteliğinde. Fuarda uzman konukların katılımıyla “TÜMEVSİAD Mobil Ev Çalıştayı” düzenleyeceğiz. Çalıştay kapsamında mobil evlerin, kooperatifçiliğin ve hobi bahçelerinin avantajları, doğaya ve sürdürülebilir yaşama katkıları, afetlere karşı kullanımına kadar pek çok önemli konuyu ele alacağız. Ayrıca, betonlaşma ve kalabalık şehir hayatına karşı mobil ev ve hobi bahçesi kullanımının önemini, mobil evlerin turizm sektöründeki yerini, uluslararası seyahatte sunduğu avantajları ve ülke ekonomisine yönelik katkılarını da uzman isimlerle detaylı bir şekilde istişare edeceğiz. Tiny Home Show’un, sektörümüzün gelişimi ve kamuoyunda daha geniş bir bilinç oluşturulması açısından büyük bir fırsat sunduğuna inanıyorum. Bu önemli etkinlik için BİFAŞ’a teşekkür ediyor ve tüm sektör paydaşlarını bu önemli etkinliğe katılmaya davet ediyorum” dedi.

Karavan Show Eurasia ve Tiny Home Show Fuarları Eylül’de kapılarını açacak

Karavan Endüstrisi Derneği (KARENDER) Başkanı Hüseyin Taşkın ise “Türkiye’deki karavan üreticilerinin, kamp yerleri işletmecilerinin ve tedarikçilerin Avrupa standartlarına uyumu ve gelişimi amacı ile kurulan derneğimiz karavan kullanıcılarının taleplerine destek verecektir. Bunun yani sıra karavan üretimi ve kamp alanlarının sayı ve kalitesini arttırarak hem yerli üretimi güçlendirecek hem de yabancı turizmi arttırarak ülke gelişimine katkı sağlayacak faaliyetlerde bulunacaktır. Bu kapsamda, sektör temsilcilerini bir araya getiren Karavan Show Eurasia bizim için çok değerli bir ortam sağlıyor. Fuarda sektördeki en güncel gelişmeler değerlendirilecek, en yeni ürün ve hizmetler sergilenecek. Tüm karavan kullanıcılarını fuara bekliyoruz” dedi.

Karavan Show Eurasia ve Tiny Home Show Fuarları Eylül’de kapılarını açacak

Sektörde yenilikçi ürün ve hizmetleri, bu alandaki en yeni gelişmeleri takip etmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat olacak fuarlarda katılımcılar, etkinlik süresince düzenlenecek seminerler, paneller ve atölye çalışmalarıyla bilgi edinme fırsatı da bulacaklar. Karavan Show Eurasia ve Tiny Home Show,İstanbul Fuar Merkezi'nde 24-28 Eylül 2024tarihleri arasında 4 gün boyunca ziyaret edilebilecek.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.