Karamollaoğlu’ndan Nasrallah için taziye mesajı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah’ın İsrail’in saldırısı sonucu hayatını kaybetmesi dolayısıyla açıklama yaptı.

Karamollaoğlu’ndan Nasrallah için taziye mesajı
Yayınlama: 28.09.2024
2
A+
A-

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, aylardır işgal, soykırım ve vahşet ile bölgeyi kaosa çekmek isteyen Siyonist rejimin, çatışmayı Lübnan topraklarına taşıyarak katliamlarına devam ettiğini belirtti.

Yapılan saldırılar neticesinde hayatını kaybeden Hizbullah lideri Hasan Nasrallah'a ve aynı saldırılarda şehit olanlara Allah'tan rahmet, Lübnan yönetimine ve halkına başsağlığı dileyen Karamollaoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Siyonist rejim, işlediği savaş suçları ve işgal ile kendi halkına da büyük kötülük yapmaktadır. Bizler biliyoruz ki bu katliamlar hiçbir netice vermeyecek ve İsrail hüsrana uğrayacaktır. Bu terörist zihniyet ile birlikte destekçisi olan ABD başta olmak üzere bütün Batılı devletler de aynı akıbeti yaşayacaklardır.”

Karamollaoğlu, “Yaşanan soykırıma destek verenler ve alkışlayanlar insanlığın vicdanında mahkum olacaklardır. Bizler birlik, beraberlik ve cesaretle siyonizm ve emperyalizmin bölgemizden temizleneceğine inanıyoruz.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.