Karamahmutoğlu: Zafer Partisi olarak her canlının yaşaması ve yaşatılmasının yanındayız

Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, TBMM’ye gelecek yasa tasarılarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Karamahmutoğlu: Zafer Partisi olarak her canlının yaşaması ve yaşatılmasının yanındayız
Yayınlama: 27.05.2024
2
A+
A-

Azmi Karamahmutoğlu, TBMM’ye gelecek olan yasa tasarıları olduğunu ve bunlardan birinin kamuoyunda tartışılan sokak hayvanlarına ilişkin olduğunu aktararak, ''Bir diğeri ise nüfus casusluğu, diğer adıyla etki ajanlığı yasa tasarısı var. Sokak hayvanları meselesine ilişkin Zafer Partisi, kurulduğu günden bu yana özellikle son 2 yıldır çözüm önerilerini Türk kamuoyu önünde sıklıkla paylaşmakta. Zafer Partisi olarak her canlının yaşaması ve yaşatılmasının yanındayız. Ülke genelinde ilgili kurumların verdiği rakama göre 3,5 milyon sahipsiz sokak köpeği var. Oysa belediyelere yasanın yüklemiş olduğu yükümlülükler var. 2021 yılında çıkarılmış yasa gerektiği şekilde uygulanabilseydi sorun bugünkü boyutuna ulaşmazdı.'' dedi.

Bir diğer gelecek olan yasa tasarısının nüfus casusluğu olduğunu hatırlatan Karamahmutoğlu, etki ajanlığı ile ilgili olduğunu söyleyerek şöyle devam etti:

''Etki ajanlığına ilişkin yasayı getirmekteki maksadı AK Parti hükümetinin hiç de iyi niyetli olmadığını biliyoruz. Belli ki toplumsal muhalefeti, medyayı, aydınları daha da susturmak, daha da baskı altına almak için bunun yapıldığını biliyoruz. Adeta istatistiki rakamları bile yayınlanmasının yasak hale geleceği bir Türkiye’ye daha da fazla kendi içine doğru kapanmış daha da karanlığa itilmiş bir Türkiye’ye konuşmayan, düşünmeyen, düşündüğünü söylemeyen bir Türkiye’ye doğru götürülüyoruz.''


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.