Karal: Daha fazla demokrasi, daha fazla özgürlük, daha fazla refah için yeni bir yol var

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, DEVA Partisi 2. Olağan Büyük Kongresi’nin 12 Ekim Cumartesi saat 11.00’de Ankara’da düzenleneceğini söyledi.

Karal: Daha fazla demokrasi, daha fazla özgürlük, daha fazla refah için yeni bir yol var
Yayınlama: 11.10.2024
2
A+
A-

Kuruluşundan bu yana partide görev alan herkese verdikleri emek için teşekkür eden Karal, kongrenin tüm DEVA teşkilatına ve ülke demokrasisine hayırlar getirmesini diledi.

DEVA Partisi olarak, kurulduğu günden bu yana halkın refahı, adaletin tesis edilmesi ve demokrasinin güçlendirilmesi için kararlılıkla çalıştıklarının altını çizen Karal, “Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu süreçlere çözüm üretme irademizin bir göstergesi olan kongremizi, bu çabalarımızı daha da ileri taşımak ve yeni hedefler belirlemek adına kritik bir adım olarak görüyoruz. Bu hedeflere giderken önceliğimiz ülkemizi yangın yerine çeviren sıkıntıları. Ekonomik krizin vatandaşımız üzerindeki etkilerinin hafifletilmesi, gelir adaletinin sağlanması, temel hak ve özgürlüklerin korunması, hukukun üstünlüğünün tesis edilmesi, şeffaf bir yönetim anlayışının yerleşmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Karal, DEVA Partisi’nin Türkiye için bir umut hareketi olduğunu vurguladı. Vatandaşın hükümetten umudunu yitirdiğini, partisinin vizyonu, programı, kadroları ve lideri Ali Babacan ile bu umudu yeşertme gayesinde olduklarını sözlerine ekleyen Karal, şunları söyledi:

“Biz, bu kongremizle geleceğe doğru yeni ve taze bir başlangıç yapıyoruz. Ekonomiden sosyal hayata, adaletten uluslararası ilişkilere kadar yangın yerine dönen ülkemizde, tüm bu problemleri çözmek için akılcı ve vizyoner bakış açısıyla, 85 milyon vatandaşımıza temiz ve dürüst siyaseti sunmak için iktidara yürüyor, ülkemizin DEVA’sı olmaya geliyoruz.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.