Karal: Bizler ülkemiz insanının kaybettiği umudu yeniden yeşertmek için buradayız

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Hasan Karal, DEVA Partili Hasan Karal, Genel Başkan Ali Babacan’ın katılımlarıyla düzenlenen partisinin İstanbul 1. Olağan İl Kongresi’nin ardından değerlendirme yaptı.

Karal: Bizler ülkemiz insanının kaybettiği umudu yeniden yeşertmek için buradayız
Yayınlama: 17.07.2024
0
A+
A-

DEVA Partili Hasan Karal, partisinin İstanbul 1. Olağan İl Kongresi’nin ardından açıklama yaptı.

DEVA Partisi’nin dünden ders alarak bugünü ve yarını akılcı ve vizyoner bakış açısıyla yorumlama siyasetini yaptığını söyleyen Karal, “DEVA Partisi; siyaset kurumunun, yanlışlarını din ve inanç sosuna bandırarak meşrulaştırmayı reddeden, buna mukabil milletimizin inanç ve değerlerini en üst konumda sahiplenen ve dokunulmaz kabul eden siyasetin adıdır.” ifadelerine yer verdi. 

Karal, parti olarak görevlerinin böyle bir ortamda itfaiye memuru gibi damla damla bu ateşi söndürmeye çalışmak olduğunun altını çizerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizim görevimiz dünyayı kurtarmak değil. Dünyayı kurtarma gayesiyle çalışmak ve mücadele etmektir. Bizim gayemiz sadece kendi mutluluğumuz değil, bizim dışımızdakilerin de mutlu olması için çalışmaktır. DEVA Partililerin gayesi elbette iktidar olmaktır. Ancak bundan daha da önemlisi 85 milyon insanımıza temiz ve dürüst siyasetin nasıl yapıldığını göstermek, gece yastığa baş konulduğunda vicdan rahatlığıyla uyuyabilmenin teminatı olduğumuzu göstermektir. Bizler, ülkemiz insanının kaybettiği umudu yeniden yeşertmek için buradayız.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.