Kağıthane’deki hayvan pazarlarında kurbanlıklar alıcılarını bekliyor

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Kağıthane’de kurulan kurban pazarında kurbanlıklar alıcılarını bekliyor.

Kağıthane’deki hayvan pazarlarında kurbanlıklar alıcılarını bekliyor
Yayınlama: 10.06.2024
3
A+
A-

Kağıthane Hamidiye Mahallesi Anadolu Caddesi viyadük altında kurulan Kurban satışı ve kesim yerinde toplamda; 57 adet büyükbaş ve 30 adet küçükbaş hayvan çadırı yer alıyor. Ayrıca kurban pazarında Tacirler için; duşa kabinler, tuvaletler, zabıta kontrol noktası, kantin ve mescit de bulunuyor.

Kurbanlık alışverişinin yanı sıra pazaryerinde kurban kesimi de yapılabilecek. Kurban pazaryerinde toplamda beş adet kurban kesim konteyneri yer alıyor. Kurban kesimi Kağıthane Belediyesi’nin kontrolündeki uzman kasaplar tarafından hijyenik bir ortamda yapılacak

Kağıthane Belediyesi, ilçede kurulan kurban satış ve kesim alanında insan ve hayvan sağlığı için düzenli olarak denetim, temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Kağıthane Belediyesine bağlı ekipler alanda her gün yıkama, ilaçlama ve denetim çalışmaları gerçekleştiriyor.

Kağıthaneliler ayrıca Anadolu Caddesi viyadük altında kurulan kurban pazaryerinin yanı sıra; Çağlayan, Gürsel, Gazhane, Nurtepe ve Seyrantepe Pazar alanlarını da kurbanlıklarını kesmek için kullanabilecek.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.